Annelie Pompe

Vill du inspirera ditt företag, organisation eller evenemang med en spännande föreläsning om äventyr och utmaningar? Då är Annelie Pompe det perfekta valet. Med sina otroliga bedrifter och passion för äventyr har Annelie blivit en eftertraktad föreläsare som tar med sin publik på en spännande resa.

 

Fotograf: Hans Kristan Krogh Hanssen

Annelie Pompe 2

Skicka kostnadsfri förfrågan till Annelie Pompe

Bakgrund

Annelie Pompe är en av Sveriges främsta äventyrare som ständigt söker nya utmaningar. Hon har varit på fantastiska resor där hon utmanat sig själv både fysiskt och mentalt, inte minst när hon besteg de sju bergstopparna eller tog världsrekord i fridykning. Annelie vill inspirera andra att våga sträva efter sina mål och drömmar, oavsett hur de ser ut. Hon menar att det största äventyret hos varje person sker inombords, man behöver inte nödvändigtvis bestiga Mount Everest.

Som professionell äventyrare lever Pompe på att dela med sig av sina upplevelser och inspirera andra genom sina föreläsningar, böcker och retreats.

Föreläser om

  • Motivation
  • Självledarskap
  • Målfokusering
  • Attityd och inställning
  • Riskhantering
  • Hälsa
  • Äventyr

Om Annelie Pompe

Annelie Pompe är känd för sina äventyr på hög höjd och i de mest extrema miljöerna på jorden. Hon har bestigit de legendariska ”sju topparna”, vilket är de högsta bergstopparna i varje världsdel. Hon innehar också världsrekordet i fridykning, då hon på ett enda andetag dök hela 126 meter ner under havsytan. Genom sina äventyr har hon inte bara testat sina egna gränser utan också lärt sig värdefulla insikter om teamarbete, beslutsfattande under press och att hantera oväntade utmaningar.

Som föreläsare delar Annelie Pompe med sig av sina erfarenheter och lärdomar från sina stora äventyr. Hon inspirerar din publik att våga drömma stort, utmana sig själva och ta steget utanför sin komfortzon. Annelies föreläsningar handlar om att hitta motivationen och modet att nå sina mål, oavsett hur utmanande de kan verka. Under sina föreläsningar pratar hon också om prestationsnivå, mental träning och personligt ledarskap. Med en Annelie Pompe föreläsning från Lära för Livet kan du inspirera dina anställda att våga tänka utanför boxen och att inställningen har stor påverkan för hur slutresultatet kommer att bli. Låt Annelie guida dig och ditt team mot att utmana er själva, hitta motivation och skapa en bra teamkänsla som hjälper er att nå era mål.

Kostnadsfri förfrågan
Beige shape 2