Björn Strid

Synka sälj & marknad, Släpp den digitala hörnflaggan

Få personer i norden kan förklara HUR företag och dess medarbetare behöver tänka och agera som säljcoachen & föreläsaren Björn Strid.

Bjoìˆrn Strid

Skicka kostnadsfri förfrågan till Björn Strid

Bakgrund

  • Utbildare
  • Föreläsare
  • Säljcoach

Föreläser om

  • Försäljning
  • Kommunikation
  • Konsten att se andra
  • Mental träning
  • Motivation
  • Nätverkande
  • Personligt varumärke

Boka Björn Strid föreläsning

Med sina 55 000 timmars erfarenhet inom försäljning från Hemglass där han sålde mer glass på vintern än vad snittsäljaren av 240st säljare gjorde sommartid, till världens sjunde största bolag DHL med över 470 000 medarbetare, där han var med att öka två produkt/tjänsteområden med 300% respektive 500% under 3år vid 32-års ålder. Där hade Björn tillgång till 300 säljare och tillsammans med de uppdrag han utfört som egenföretagare sedan 2009, har han mest troligt redan erfarenheten av de utmaningar ni står inför idag.

Björn Strid´s passion för försäljning och människor är så pass stark att han den 19 februari 2016 hyllade säljyrket på Stockholm Waterfront genom att flyga in Fredrik Eklund som talare, Robert Aschberg som moderator för en paneldebatt och en av Sveriges främsta talare, Stefan Hyttfors fick öppningstala med en superföreläsning. Över 1000 säljare och företagsledare var på plats och insålt av Björn själv tillsammans med hans fantastiska nätverk av kontakter. Hans första event över huvud taget och med kalla kontakter som kunder och deltagare.

Om ingen hyllar yrket, får jag göra det själv tänkte han.

Syftet med hyllningen och utmaningen var utöver att hylla säljyrket, visa vad en person kan skapa och genomföra medan många står och pekar på vilken väg som är rätt att sälja på när vi är en bit in i digitaliseringens djungel.

Björn är talaren som inte ber er utmana er själva och sätta stora mål, utan att själv göra det.

Björns föreläsningar omfattas av storytelling från den svenska och nordiska marknaden, dels historiskt, nutid och framtid. De handlar om beteenden, utmaningar med både lyckade och misslyckade insatser, allt för att publiken ska känna att de får med sig ett värde och ett minne.

I över 22år har Björn arbetat med att synka sälj & marknad, något som det nu börjar talas om alltmer i jakten på företagets nästa nivå eller tom överlevnad.
Föreläsningarna anpassas mot målgruppen oavsett det gäller ledningsgrupper eller företagets säljkick-off. Björn avslutar samtliga föreläsningar med frågestund, för att alla ska hänga med. Föreläsningsgrupper från 5-700 personer med över 120st genomförda föreläsningar med ett snittbetyg på 4,6 av 5,0.
Björn har skrivit två böcker; -Låt hjärtat slå ditt säljrekord (Ekerlids förlag 2012) och Fotboll & försäljning (Bookboon 2015).

Kostnadsfri förfrågan
Beige shape 2