Blossom Tainton Lindquist

Blossom Tainton är mer än bara en TV-profil. Som framgångsrik hälsocoach, artist och författare har hon en passion för att göra hälsa, kost och träning till en rolig och lustfylld upplevelse. Med sin energi och entusiasm inspirerar hon till att utforska våra egna kroppar och förutsättningar för en livsstil som ger glädje och välmående.

 

Fotograf: Kristian Pohl

Blossom Tainton Lindqvist 7191

Skicka kostnadsfri förfrågan till Blossom Tainton Lindquist

Bakgrund:

Blossom Tainton Lindquist är inte bara känd från tv-programmet ”Toppform”, som sändes mellan 2003-2008. Hon är även en sångerska, som deltog med gruppen Afro-dite i Melodifestivalen 2012 med låten ”The Boy Can Dance”.

Föreläser om:

  • Kost
  • Stresshantering
  • Träning
  • Inspiration
  • Idrott
  • Hälsa

Boka Blossom Tainton Lindquist föreläsning

Blossom Tainton är en mångsidig stjärna inom tv, hälsa och träning. Med en karriär som folkkär tv-profil, framgångsrik hälsocoach, artist och författare har hon gjort sig känd för att förmedla det positiva budskapet att hälsa och träning kan vara roligt och lustfyllt om vi lyssnar på våra kroppar och förutsättningar. Genom hennes föreläsningar kan du inte bara hitta tillbaka till din träningsmotivation utan även omforma din inställning till träning, mat och kropp.

Med ett av Sveriges starkaste varumärken når Blossom ut till en bred publik och sprider sin positiva träningsfilosofi och coaching inom hälsa och friskvård. Som utbildad personlig tränare och författare till flera träningsböcker och artiklar i hälsomagasin, har hon en djupgående kunskap om ämnet och är en sann expert inom området.

För Blossom handlar hälsa om mer än bara fysisk styrka. Hon ser det som en helhetsupplevelse av styrka, lycka och tillfredsställelse i kroppen, relationerna och livet i stort. Genom sina föreläsningar förmedlar hon synsättet och inspirerar människor att se på hälsa och välmående ur ett brett perspektiv.

Som föreläsare är hon ett energiknippe som peppar och coachar sin publik, inspirerar till förändring och lämnar dem med en positiv inställning till kost, träning och livet som helhet. Med Blossom som guide är vägen till ett rikare och mer hållbart liv fylld med möjligheter och inspiration.

Kostnadsfri förfrågan
Beige shape 2