Camilla Uddgren

Camilla talar både svenska och engelska och skräddarsyr ämnen efter målgruppen. Hon föreläser främst i arbetsrelaterade sammanhang som kick-offer och konferenser, men hon är flexibel och kan anpassa sig till andra evenemang också. Med erfarenhet som stand-up-komiker i professionella miljöer skapar hon engagerande shower för kick-offer, som kan anpassas att pågå från 1-3 timmar eller längre, beroende på önskemål.

Camilla 2016

Skicka kostnadsfri förfrågan till Camilla Uddgren

Bakgrund:

Upplev livets möjligheter och skapa balans och lycka. Camilla delar sin gripande livsresa från sjukdom till livsglädje och inspirerar till att våga utforska det okända.

Föreläser om:

  • Livsglädje
  • Hälsa
  • Inspiration

Boka Camilla Uddgren föreläsning

Filosofi – Meningen med livet

Vad är meningen med livet? Många är inte medvetna om hur mycket fantastisk visdom världens filosofer har att ge oss. Camilla älskar att göra de stora filosofernas tankar enkla och nå de aha-ögonblicken som verkligen inte bara ger hennes publik kunskap, utan också lektioner som kan förändra deras liv. När det diskuteras livets djup blir alla medvetna om hur de frågor man hanterar idag, frågor vi tror är en del av dagens samhälle, bara är en del av att vara människa. Det finns inget annat ämne som engagerar och skapar sådana aha-ögonblick, helt tillämpliga på våra unika och individuella situationer! Låt er ta reda på vad det innebär att vara människa och hur man hittar meningen med livet!

Kommunikation & konflikthantering

Hur kommunicerar vi empatiskt? Kan vi lösa fastnade konflikter? Är det möjligt att arbeta med problem i våra relationer både i affärsmiljön och i vårt privatliv? Hur närmar vi oss den andra på ett sätt som låter er se människan bakom era fördomar?

Här diskuterar vi konsten att kommunicera och kärnan i autentiska och hälsosamma relationer under en interaktiv workshop eller en inspirerande föreläsning. Genom att dra från exempel från Camillas arbete som medlare i affärsmiljöer och parterapeut, reflekterar vi tillsammans över hur vi skapar hållbara relationer i våra liv.

Självkänsla, egenmakt & självkärlek

Hur når vi den platsen där vi älskar oss själva tillräckligt för att leva våra liv utan att straffa oss själva? Hur når vi verkligen den punkten av acceptans där vi kan vara nöjda och lyckliga med den vi är och ha tid och energi att verkligen njuta av detta liv? Det är både utmattande och tidskrävande att lägga så mycket betoning på självhat och självtvivel. Vi behöver älska, acceptera och fokusera på mycket mer berikande saker i livet? I den här föreläsningen diskuterar och fokuserar vi på hur vi kan stärka oss själva och bli autentiska utan att nå efter alla klichéer som omger oss i vårt dagliga liv. Det finns mycket mer kraft i att leva ett mer autentiskt liv där vi fokuserar på vem vi verkligen är och vad som verkligen betyder något. Låt oss fokusera på livet och DIG! Låt oss stärka oss på ett sätt som ger en mer långvarig känsla än plattityder och klichéer!

Kostnadsfri förfrågan
Beige shape 2