Carl-Magnus Schreiter

Carl Schreiter, Master of Arts, är en ledande rådgivare och coach bosatt i London. Han specialiserar sig på kommunikation, affärs- och varumärkesutveckling och står till tjänst för organisationer och företag över hela världen.

Carl

Skicka kostnadsfri förfrågan till Carl-Magnus Schreiter

Bakgrund:

Carl Schreiter erbjuder banbrytande perspektiv på varumärkesbyggande för komplexa produkter och tjänster, vilket skiljer sig markant från traditionella metoder. Med fokus på differentiering och långsiktiga relationer revolutionerar han synen på varumärkesutveckling för moderna företag och organisationer.

Föreläser om:

  • Mångfald
  • Retorik och varumärke
  • Kulturkrockar och kulturskillnader
  • Kommunikation
  • Affärs- och varumärkesutveckling

Boka Carl-Magnus Schreiter föreläsning

Upptäck en revolutionerande syn på varumärkesbyggande för komplexa och nischade produkter och tjänster – en metod som bryter sig loss från de traditionella modellerna inspirerade av globala jättar som Coca-Cola och McDonald’s. I en värld där kundernas behov och relationer sträcker sig över lång tid, är det avgörande att anpassa strategierna för varumärkesbyggande för att skapa en meningsfull och hållbar anknytning.

Carl-Magnus Schreiter är en banbrytare inom området, har under årtionden utforskat och utvecklat innovativa metoder som tar hänsyn till den komplexa verkligheten för moderna företag och organisationer. Genom att integrera insikter från psykologi, kommunikation och affärsutveckling har han banat väg för en ny era av varumärkesbyggande som fokuserar på differentiering, kundanpassning och långsiktiga relationer. Med en unik expertis och en passion för att driva förändring är Carl-Magnus Schreiter den ultimata partnern för organisationer som strävar efter att navigera framgångsrikt i dagens dynamiska och konkurrensutsatta marknadsmiljö.

Kostnadsfri förfrågan
Beige shape 2