Carolina Klüft

Carolina Klüft delar engagerande insikter om att uppnå mål, finna glädje trots press och hantera hinder för framgång. Genom en fängslande föreläsning väver hon samman konkreta exempel och berättelser från sitt liv, vilket gör ämnet både inspirerande och personligt gripande.

Carolina K 2019 (1)

Skicka kostnadsfri förfrågan till Carolina Klüft

Bakgrund:

Under flera års tid strålade Carolina som en supernova på den internationella friidrottsscenen. Med en kraft dominerade hon kastningar, hopp och löpningar som en verklig mästarinna av sjukamp. Med ett olympiskt guld runt halsen och en imponerande samling av medaljer, fyllde hon svenska TV-soffor med känslor som: glädje, nervositet och stolthet, som speglade de stora ögonblicken från idrottsarenornas värld.

Föreläser om:

Balans i tillvaron
Ta sig an stora utmaningar och förändringar
Hoppfullhet
Inre reflektion
Livet är en 7-kamp
Mental träning
Personlig utveckling
Mål och målsättningar
Karriär
Mediaträning

Boka Carolina Klüft

Carolina Klüft är inte bara en av Sveriges mest framstående friidrottare genom tiderna, utan även en sensation i världen av spänning och prestation. Hon gjorde sin entré som en 19-åring och redan vid 22 års ålder hade hon svept in alla de stora mästerskapen med guld – ett rekord som står sig än i dag. Med 1 olympiskt guld, 4 VM-guld och otaliga europeiska medaljer har hennes namn blivit synonymt med triumf och seger. På hemmaplan har Carolina glänst med en imponerande samling av 39 medaljer på SM. Hennes dominans sträcker sig över en mängd discipliner, från 7-kamp till höjdhopp, löpning och längdhopp, vilket cementerar hennes plats i idrottshistorien.

Nu som föreläsare delar Carolina Klüft generöst med sig av sina erfarenheter och visdom kring att sätta mål och skapa framgång. Med en empatisk och etisk närvaro har hon inte bara erövrat arenorna utan även människors hjärtan, och således förevigats som en av våra mest älskade idrottspersonligheter genom tiderna.

Kostnadsfri förfrågan
Beige shape 2