Christina Stielli

I en kombination av skratt, forskning och allvar föreläser Christina om ledarskap, krishantering, arbetsglädje och motivation. I hennes föreläsningar får du som lyssnar en ökad förståelse för hur vi kan må bättre, klara av förändringar, hantera stress, samarbeta mer framgångsrikt, ha kul på jobbet och inte minst hitta motivationen. Bli en bättre arbetsplats med fler välmående medarbetare genom att boka Christina Stielli till föreläsning.

Christinastielli 14

Skicka kostnadsfri förfrågan till Christina Stielli

Bakgrund:

Christina är mångsidigt professionell med en imponerande bakgrund inom olika områden och kan titulera sig som både, författare, föreläsare och organisationsutvecklare. Som utbildad marknadsekonom har hon även adderat studier inom pedagogik, beteendevetenskap, ledarskap, kommunikation, psykologi och är en högt efterfrågad föreläsare.

Föreläser om:

  • Ledarskap
  • Kommunikation
  • Stresshantering
  • Arbetsglädje & motivation
  • Framgångsrikt samarbete
  • Krishantering

Boka Christina Stielli föreläsning

Christina Stielli är en av Sveriges mest eftertraktade föreläsare och organisationsutvecklare. Med en imponerande bakgrund och härlig energi garanterar hon en minnesvärd och tankeväckande upplevelse för sin publik. Som författare har Christina skrivit flera böcker om en olika ämnen, från pedagogik till ledarskap och beteendevetenskap, vilket ger henne en unik förståelse för de senaste trenderna inom områdena.

Med sin erfarenhet som organisationsutvecklare har Christina hjälpt företag och organisationer att öka effektiviteten och produktiviteten genom att utveckla strategier som fungerar. Hennes bakgrund som marknadsekonom gör henne till en professionell rådgivare som kan hjälpa till att utveckla en plan som är både kostnadseffektiv och framgångsrik.
Som föreläsare är Christina dynamisk och engagerande och anpassar sitt budskap efter publik. Hennes gedigna erfarenheter har gett henne en bred förståelse för olika branscher och det vill hon förmedla i sina stunder för föreläsning.

Om du vill ha en inspirerande, tankeväckande och unik föreläsning som ger verkliga resultat, är det Christina Stielli du ska boka för föreläsning. Låt henne hjälpa dig att ta ditt företag eller organisation till nästa nivå med sin expertis och erfarenhet.

Kostnadsfri förfrågan
Beige shape 2