Clara Henry

Clara Henry är uppskattad författare, föreläsare, programledare och influerare på Youtube. I hennes föreläsningar talar hon inte bara om den utmanande perioden av tonåren, utan lyfter också fram vikten av att öppna upp samtal om ämnen som traditionellt betraktas som tabubelagda. Genom att undersöka de tuffa och ibland svåra upplevelserna under tonåren belyser hon hur dialogen kring dessa ämnen kan vara en väg till ökad förståelse, stöd och till och med tillväxt.

Clara Henry 4 Foto Morgan Norman

Skicka kostnadsfri förfrågan till Clara Henry

Bakgrund:

Clara Henry är en svensk författare, föreläsare och Youtuber som är känd för sina två engagerande och tankeväckande böcker om feminism och jämställdhet. Clara är även aktiv på Youtube, där hon fortsätter att sprida sitt budskap och engagera en bredare publik.

Föreläser om:

Överlever tuffa tonårstiden
PR och sociala medier
Våga prata om tabubelagda ämnen

Boka Clara Henry föreläsning

Clara är en mångsidig individ med en imponerande bakgrund inom flera områden. Utöver att vara en utmärkt föreläsare, har hon även etablerat sig som en framgångsrik författare och en influerande närvaro på Youtube-plattformen. Hennes verk sträcker sig från böcker till digitalt innehåll och bär en tydlig röst för förändring och empowerment.

Som författare har Clara gjort betydande avtryck med sina skarpa och insiktsfulla verk. Bland hennes mest kända publikationer finns ”Ja jag har mens, hurså?” och ”Mot framtiden: en simpel guide till att krossa patriarkatet”. I dessa böcker tar hon itu med viktiga frågor kring feminism och jämställdhet på ett direkt och tankeväckande sätt. Genom att klargöra begrepp som feminism och dess betydelse för att uppnå verklig jämställdhet, ger Clara en stark röst åt de som kämpar för förändring och uppmuntrar till en djupare reflektion över samhällets strukturer.

Med en stark röst och ett passionerat engagemang fortsätter Clara att göra intryck och inspirera andra att kämpa för en mer rättvis värld. Hennes arbete sträcker sig långt bortom bara orden på sidorna eller bilderna på skärmen; det är en påminnelse om kraften i att stå upp för vad man tror på och driva förändring framåt.

Kostnadsfri förfrågan
Beige shape 2