Elaine Eksvärd

Hon är en av Sveriges främsta retoriker och föreläsare som har gjort sig känd genom sitt fokus på effektiv kommunikation. I Elaine Eksvärds föreläsning och workshops tar hon upp alla aspekter som krävs för att bli en framgångsrik retoriker och guidar dig genom praktiska övningar som hjälper dig och din arbetsplats att utveckla kommunikationen människor emellan.

2

Skicka kostnadsfri förfrågan till Elaine Eksvärd

Bakgrund:

Elaine Eksvärd har en gedigen utbildning inom retorik, med en fil.kand.-examen från Södertörns högskola och en omfattande erfarenhet inom området. Hon har skrivit fem böcker om retorik och är en högt efterfrågad föreläsare och konsult.

Föreläser om:

Besvärliga människor
Digitala möten
Härskartekniker
Kommunikation
Kroppsspråk
Ledarskap
Presentationsteknik
Retorik
Snacka snyggt

Boka Elaine Eksvärd föreläsning

Elaine Eksvärd är en känd för sina inspirerande böcker om retorik och kommunikation och hon syns ofta som expert i TV-soffor och hörs i olika radioprogram och podcasts. Hon har medverkat som retorikexpert i olika medier, som till exempel SVT, där hon under presidentvalet i USA 2008 och det svenska riksdagsvalet 2010 och 2014 bidrog med sin expertis i sina analyser av olika president- och statsministerkandidaters tal. Hon har också medverkat i tidningar och tidskrifter som Dagens Nyheter, Veckans Affärer och Fokus, där hon delat med sig av sin kunskap om retorik och kommunikation. Tillsammans med sin make driver Elaine företaget Snacka Snyggt, som erbjuder kurser och föreläsningar inom retorik och kommunikation. Genom Snacka Snyggt har Elaine Eksvärd hjälpt företag och organisationer att utveckla sina kommunikationsfärdigheter och förbättra sin retoriska förmåga. Elaine Eksvärds föreläsningar inspirerar åhörarna till att kommunicera bättre och blir bättre talare. Hon är en inspirerande och motiverande föreläsare som kan hjälpa dina anställda att förbättra både kommunikation och samarbete. Med sina interaktiva och engagerande föredrag, har hon en förmåga att få deltagarna att känna sig sporrade till att bli bättre talare.

Retorik i praktiken – Elaine Eksvärd som föreläsare

Elaine Eksvärd är en mångsidig föreläsare inom retorik och kommunikation, och hon är en utmärkt resurs för en rad olika arbetsplatser och organisationer. Hennes breda kunskap och erfarenhet är relevant och användbar inom många områden, vilket inkluderar företag, utbildningsinstitutioner, offentlig sektor såväl som ideella organisationer. Genom att boka en Elaine Eksvärd föreläsning, kan dessa olika organisationer dra nytta av hennes förmåga att inspirera och utbilda sig.

Kostnadsfri förfrågan
Beige shape 2