031-733 33 30 info@lfl.se

Emma Igelström

För allmänheten är Emma Igelström mest känd som en av Sveriges mest framgångsrika simmerskor som bland annat slagit sju världsrekord. Idag arbetar Emma som konsult, föreläsare, författare och inspiratör.

 

Om Emma

Emma Igelström simmande snabbast i världen och tog en mängd medaljer som bevisade det. Dessutom var hon mamma till lilla Olivia. Men hon hade bestämt sig för att hon inte ville leva. Kylan var svår och hon själv var kraftigt berusad när hon gjorde sig beredd att hoppa ner i det iskalla vattnet.

Kvällen den 26 november 2010 kulminerade sex års problem med ätstörningar, alkoholism och självmordstankar. Men kvällen slutade inte i vattnet – utan på sjukhus och händelsen blev starten för ett nytt och friskt liv för Emma.

I Sydney år 2000 hade hon vigt sitt liv åt simningen. Nu bestämde hon sig för att på samma målmedvetna sätt viga sitt liv till att bli hel som människa igen. Efter en lång resa tillbaka har hon nu hittat sin plattform i livet.

I sin föreläsning berättar Emma öppenhjärtigt sin historia om hur hon hittade sitt sätt och sin väg att våga leva sitt liv med de förutsättningar hon har. Föreläsningen ingjuter mod, inspirerar och ger handfasta tips och goda råd på hur du kan, om du bestämmer dig, leva det liv du vill.

Emma delar med sig av sina tankar och funderingar kring bland annat mod, prestation, lycka, föräldraskap, balans, förändring och tacksamhet.Emma delar med sig av sina tankar och funderingar kring bland annat mod, prestation, lycka, föräldraskap, balans, förändring och tacksamhet.

 

Bakgrund

  • Simmerska med 5 VM-guld
  • 13 EM-guld och 7 världsrekord
 

Föreläser om

  • Personlig utveckling
  • Självkänsla & Självförtroende
  • Mental träning
  • Äkta välmående
  • Hälsa

Vill du boka eller skicka en intresseanmälan?

För att boka Emma Igelström och/eller få mer information, fyll i intresseanmälan nedan eller ring 031-733 33 30 / 08-796 60 30