Emma Pihl

Emma Pihl guider dig till en djupare förståelse för människors livsstilar och beteenden, inklusive ditt eget. Med sin breda expertis och passion som drivkraft erbjuder Emma Pihl innovativa lösningar för dig, ditt företag och dina medarbetare.

Emma Pihl

Skicka kostnadsfri förfrågan till Emma Pihl

Bakgrund:

Hon har även genomgått utbildning inom områden såsom idrottspsykologi, coaching, Kommunikologi, KBT och deltagit i Anthony Robbins Mastery University i USA. Dessutom är hon författare till flera böcker, inklusive ”Let go!” och ”Grattis! En bebis och ett drömjobb”.

Föreläser om:

Förändringsprocesser
Stresshantering
Självbekräftelse

Boka Emma Pihls föreläsning

Emma Pihl är en energisk drivkraft inom coaching, föreläsning och ledarskapskonsultation. Med en imponerande bakgrund inom talent management, entreprenörskap och som ledare i ett framstående mindre företag.

Hon är en passionerad författare och inspirerande talare som inte bara har kunskapen att driva företag mot framgång, utan även förmågan att vägleda och utveckla individer till att nå sin fulla potential. Emma Pihl är inte bara en expert inom sitt område; hon är en fängslande berättare och en förebild för dem som strävar efter att blomstra inom sina professionella och personliga områden. Följ med på hennes resa genom framgång och låt dig inspireras av hennes unika syn på coaching och ledarskap.

Kostnadsfri förfrågan
Beige shape 2