Fredrik Paulún

Fredrik Paulún är en framstående hälsoföreläsare och en välkänd röst inom hälsa i Sverige. Hans passion för att föreläsa är uppenbar och mötet med publiken inspirerar honom att leverera ämnen som verkligen berör och engagerar.

Paulun

Skicka kostnadsfri förfrågan till Fredrik Paulún

Bakgrund:

Fredrik Paulún är Sveriges främsta näringsfysiolog och expert inom hälsa. Just nu fokuserar han på rödljusterapi, ett ämne han utforskat djupgående i sin senaste bok ”Ljusrevolutionen” (2023). I boken delar han insikter från omfattande forskning och intervjuer med världens ledande experter inom ämnet.

Föreläser om:

Hälsa och kost
Entreprenörskap
Livsglädje

Boka Fredrik Paulún

Fredrik föreläser med en unik blandning av närvaro, ödmjukhet och övertygelse som engagerar och inspirerar åhörarna på djupet. Genom sina över 2 000 föreläsningar har han delat med sig av konkreta råd och livsförändrande inspiration som berört många människor.

Med en personlig touch delar Fredrik med sig av sina egna hälsoutmaningar och de strategier som hjälpt honom att uppnå välmående idag. Efter varje föreläsning stannar han kvar för att besvara frågor och säkerställa att alla får svar på det de undrar.

Som en passionerad näringsfysiolog och serieentreprenör delar Fredrik även sina insikter om företagsamhet och entreprenörskap. Genom sitt företag Verduro Group driver han en rad framgångsrika verksamheter inom hälsa och välmående, inklusive Swiftr, Svensk Provtagning, Svenska Näringsakademin och Verduro Light Therapy.

Kostnadsfri förfrågan
Beige shape 2