Fredrik Reinfeldt

Fredrik Reinfeldt, Sveriges före detta statsminister, är en mycket efterfrågad och erfaren talare med en imponerande bakgrund inom offentliga och digitala framträdanden. Han har över trettio års erfarenhet och har etablerat sig som en ledande röst inom politik och samhällsfrågor, både i Sverige men också internationellt. Under Fredrik Reinfeldts föreläsning ger han både lärorika och inspirerande insikter till er som åhörare.

Fredrik Reinfeldt Athenas Talarbyra Scaled E1615568069467 300x300

Skicka kostnadsfri förfrågan till Fredrik Reinfeldt

Bakgrund:

Fredrik Reinfeldt har en magisterexamen i ekonomi och sedan dess har den politiska karriären gått spikrakt uppåt. Utöver att ha varit Sveriges statsminister och partiledare för Moderaterna är han även ledarpositioner i både nationella och internationella organisationer. Exempelvis är han idag rådgivare till Bank of Americas försäkringsbolag Merrill Lynch.

Föreläser om:

  • Politik
  • Global ekonomi
  • Mänsklighetens utveckling
  • Omvärldsanalys
  • Ledarskap i tider av snabb förändring
  • Digitalisering
  • Hållbarhet

Boka Fredrik Reinfeldt föreläsning:

Fredrik Reinfeldts föreläsningar och framträdanden har ofta fått hög uppskattning, och han har bevisat sin förmåga att engagera och förena människor med sina budskap. Han är också en van och efterfrågad talare på internationella konferenser och event, där han delar sin expertis och erfarenheter inom politik, ekonomi och samhällsfrågor. Under sin tid som Statsminister i Sverige, visade Reinfeldt sitt kunnande som talare och förmåga att kommunicera kraftfullt och effektivt med allmänheten. Hans tal och framträdanden har ofta rönt uppskattning och han har visat sig vara en skicklig ledare. Utöver sitt politiska arbete, är Reinfeldt en van och eftertraktad talare på internationella konferenser och händelser, där han delar sin expertis och erfarenheter inom politik, ekonomi och samhällsfrågor. Han har också visat sig vara en framgångsrik författare, med publikationer som rör samhällsfrågor och politiskt ledarskap. Sammantaget är Fredrik Reinfeldt en talare av hög kvalitet, med en imponerande erfarenhet och förmåga att kommunicera sina budskap på ett effektivt sätt. Han fortsätter att vara en ledande röst i samhällsdebatten och en eftertraktad talare i både Sverige och internationellt. Är ni ett företag som är intresserade av att förstå globala trender och deras möjliga påverkan på samhället och er affärsverksamhet? Då skulle ni ha mycket att vinna på att lyssna på Fredrik Reinfeldts föreläsningar. Han kan hjälpa företag att förstå de utmaningar och möjligheter som följer med den snabba digitaliseringen av samhället och den globala ekonomin, samt de frågor som rör hållbarhet och människors välbefinnande. Boka en skräddarsydd föreläsning av Fredrik Reinfeldt idag.

Kostnadsfri förfrågan
Beige shape 2