Fredrik Skavlan

Varför är det så svårt att vara vårt bästa jag när vi behöver det som mest? Hur kan kontrollförlust skapa närvaro och ge oss tillgång till våra starkaste kvaliteter? Just genom att våga släppa kontrollen har Fredrik Skavlan skapat unika möten och samtal med såväl världsstjärnor som vanliga medmänniskor.

 

Fotorgraf: Sigurd  Fandango

Fotograf: Sigurd Fandango

Skicka kostnadsfri förfrågan till Fredrik Skavlan

Bakgrund:

I Sverige fick han sitt stora genombrott 2009 med den populära talkshowen Skavlan, som har hyllats av både kritiker och miljonpublik. Showen blev Nordens desidert största och spelades in i Stockholm, Oslo, London och New York. Efter totalt 25 år som talkshow-värd valde han hösten 2021 att tacka för sig. Just nu illustrerar Fredrik fler böcker och agerar som exekutiv producent för andra talkshow-profiler.

Föreläser om:

Kommunikation
Värdskap
Kroppsspråk
Bemötande
Presentationsteknik

Boka Fredrik Skavlan föreläsning

Namnet ”Skavlan” var synonymt med Nordens största talkshow och en oöverträffad internationell gästlista. I sitt underhållande och tankeväckande föredrag berättar Fredrik om ett genombrott mot många odds och om hur han från början förvandlade sina svagheter till styrkor. Han tar oss bakom kulisserna när Taylor Swift, Bill Gates och andra världsnamn kommer på besök, men delar också med sig av rent personliga erfarenheter kring kommunikation, risktagande och ledarskap – till inspiration för alla som har med människor att göra.

 

Recensioner:

Från tre föredrag i Göteborg, Malmö och Stockholm vintern 2023.

”Mycket viktigt budskap men också roligt. Skrattar fortfarande åt delar av föreläsningen!”

”Väldigt intressant! Ödmjukt intryck och fick verkligen fram sitt budskap. Flera roliga berättelser om alla möten och intervjuer.”

”Fredrik får mina högsta poäng. Vilken härlig person! Han gav mig så många tips hur bra det kan bli om man kliver av förarstolen ibland och låter saker bara ske helt naturligt de gånger man har ynnesten att få uppleva det. Mera Fredrik!”

”Lysande! Hade velat höra honom en timme till!”

”Mycket bra! hade velat höra mer! så trevligt att han bjöd på sig själv! Betyg…. 5+++++++++ Tack :)”

Kostnadsfri förfrågan
Beige shape 2