Göran Adlén

Göran Adlén är en av Sveriges mest kända och framstående framtidsanalytiker samt en prisbelönt föreläsare. Hans föreläsningar är inte bara informativa; de erbjuder en unik blandning av fakta, aktuell forskning och underhållning, kryddat med praktiska tips och råd. Göran anpassar alltid sina föreläsningar för att passa målgruppen, med en ständig aktualitet och är alltid påläst.

Göran Adlén 2024 Till Hemsidan

Skicka kostnadsfri förfrågan till Göran Adlén

Bakgrund:

Göran är en erfaren föreläsare som har genomfört över 4 000 föreläsningar. Hans publik har alltid beskrivit honom som inspirerande, energigivande och underhållande. Det är inte bara det, han har även en unik förmåga att fånga kundens önskemål och sprida optimism utan att använda sig av klyschiga floskler.

Föreläser om:

 • Arbetsglädje
 • Bemötande
 • Värdskap & Service
 • Digitalisering
 • Framtid & Omvärld
 • Ledarskap
 • Marknadsföring & Kommunikation
 • Sociala medier
 • Trender
 • Personlig utveckling
 • Hälsa och välmående
 • Balansen i livet

Boka Göran Adlén föreläsning:

En av Göran’s främsta egenskaper är att han ständigt håller sig uppdaterad med de senaste trenderna och utmaningarna inom olika branscher. Detta gör att han kan erbjuda kunderna en totalupplevelse genom sitt karaktäristiska sätt att föreläsa. Under en Göran Adlén föreläsning får ni både underhållning och inspiration på samma gång.

Varför boka en föreläsning med Göran Adlén?

Han erbjuder mer än bara en föreläsning; han skapar en upplevelse som engagerar, inspirerar och ger er organisation tankar och reflektioner för framtida utmaningar och möjligheter. Med en bakgrund som civilekonom, creative director i reklambranschen, utbildare i marknadsföring och en av Sveriges mest efterfrågade utbildare, besitter Göran en unik förmåga att leverera budskap som fängslar åhörarna. Hans meriter inkluderar utmärkelser som ”Årets föreläsare”, Narrenpriset, och han har en lång lista av nöjda kunder från olika branscher.

Göran Adlén är mer än bara en föreläsare; han är en underhållande storyteller som använder sin omfattande erfarenhet för att förmedla kunskap på ett sätt som är både tankeväckande och underhållande. Hans lättsamma framtoning ger publiken en energiboost och inspiration.

Dessutom är Göran Adlén författare till flera böcker om framtiden och dess inverkan på vårt sätt att leva och arbeta. Hans gedigna erfarenhet och nyfikenhet gör att ni alltid får ta del av de senaste av  framtidens viktigaste trender.

Omvandla utmaningar till möjligheter

För organisationer som strävar efter att förbättra sin innovationskraft och navigera framgångsrikt i en digital tidsålder är Göran Adlén den idealiska föreläsaren och rådgivaren. Hans energi och insikter kommer att hjälpa din organisation att omvandla utmaningar till möjligheter och driva framtidens förändring med självförtroende. Boka en Göran Adlén föreläsning och låt honom guida din organisation mot framgång och innovation.

Kostnadsfri förfrågan
Beige shape 2