Harald Treutiger

När TV-personligheten Harald Treutiger drabbades av en hjärtinfarkt på påskafton 2012 blev det en väckarklocka för honom. Istället för att låta sig begränsas av rädsla valde han att ta tag i livet med full kraft. Under rehabiliteringen inspirerades han av andra i liknande situationer och bestämde sig för att segla över Atlanten som en symbol för att leva livet till fullo.

Harald Treutiger 2017 Hatt I Hamnen

Skicka kostnadsfri förfrågan till Harald Treutiger

Bakgrund:

Harald Treutiger är en känd TV-personlighet som har varit med i flera populära program, från de första säsongerna av Robinson till det senaste programmet Bättre sent än aldrig som sändes 2023. Förutom sin framgångsrika TV-karriär är han också en erfaren journalist.

Föreläser om:

  • Sjukdom
  • Leva livet till fullo
  • Framtiden

Boka Harald Treutiger föreläsning

”Smällar man får ta” är titeln på den senaste föreläsningen som tar upp frågor om gruppdynamik: Vad styr bildandet av en grupp? Vilka blir ledare och varför? Och framför allt, hur kan man själv hantera motgångar på ett bättre sätt?

I en engagerande föreställning om mänskliga interaktioner får du inte bara skratta och känna igen dig, utan också nycklar till att förstå ditt eget beteende. Med sång och musik illustreras även de mest utmanande situationerna där det verkligen gäller att behålla sitt lugn.

”Över Atlanten med hjärtat i halsgropen” är en berättelse om mod och beslutsamhet. Trots att Harald bara var frisk några månader efter en hjärtinfarkt seglade han över Atlanten. Det handlar egentligen om att våga leva fullt ut, utan att låta rädslan styra.

Kostnadsfri förfrågan
Beige shape 2