Hasse Carlsson

Hasse Carlsson är en inspirerande och mycket uppskattad föreläsare med stor förmåga att engagera och beröra sin publik. Hans föreläsningar lyfter vikten av välmående, motivation och teamwork. Under en Hasse Carlsson föreläsning får ni ta del av delar värdefulla verktyg som hjälper er organisation att nå bättre resultat.

Hasse Carlsson2020

Skicka kostnadsfri förfrågan till Hasse Carlsson

Bakgrund:

Hasse Carlsson är en musiker, låtskrivare och författare som har gjort sig känd för att våga sticka ut och följa sin egen väg. Efter en lång och framgångsrik karriär inom musikbranschen inspirerar han andra att använda sin passion och kreativitet för att nå sina drömmar och mål. Carlsson är även författare till böckerna “Jobbar vi ihop, eller bara samtidigt?” och ”Hej Döden, kan du hjälpa mig leva?”.

Föreläser om:

  • Arbetsglädje
  • Samarbete
  • Kommunikation
  • Motivation
  • Arbetsplatskultur
  • Inre ledarskap
  • Utveckling

Boka Hasse Carlsson föreläsning

Hasse Carlsson levererar skräddarsydda föreläsningar till såväl större som mindre organisationer. Han hjälper er att identifiera vart ni står idag, vart ni vill komma och ger er konkreta tips som hjälper er att komma dit. Under Hasse Carlssons föreläsningar delar han med sig om personliga erfarenheter och insikter om livet. Han lyfter vikten av att må bra i vardagen och hur man gör för att leva ett meningsfullt liv. Han pekar även på hur man kan använda sin passion och kreativitet för att nå sina drömmar och mål. Med konkreta tips hjälper han er organisation att nå bättre resultat genom teamwork och laganda.

Hasse Carlssons förmåga att inspirera sin publik har gjort honom till en mycket framgångsrik talare. Under föreläsningarna hämtar han inspiration från sin egen karriär och hur hinder han stött på hjälpt honom att hitta nya vägar för att nå sina mål. Han lyfter vikten av arbetsglädje i vardagen och hur gott samarbete och kommunikation gynnar företagets och individens utveckling och motivation.

Kostnadsfri förfrågan
Beige shape 2