Hasse Olsson

Hasse Olsson är en inspirerande och okonventionell föreläsare som inte drar sig för att säga som det är. Han delar med sig av sina personliga erfarenheter och insikter i en rasande takt som berör och engagerar sin publik. Hasse är en säljcoach med många års erfarenhet. Han vänder upp och ner på gamla sanningar, och visar på modernt och nyskapande sätt att se på kunder och på oss själva.

Hasse Olsson

Skicka kostnadsfri förfrågan till Hasse Olsson

Bakgrund:

Säljcoach
Författare

Föreläser om:

Försäljning
Kundvård
Kundservice
Kundbemötande
Affärsmannaskap

Boka Hasse Olsson föreläsning

Hasse Olsson är en respekterad säljcoach och författare med många års erfarenhet inom försäljningsbranschen. Han har arbetat med en mångfald av företag och organisationer, från små startups till etablerade företag inom olika sektorer.

I sina föreläsningar fokuserar Hasse på att belysa vikten av att skapa en företagskultur som stöder och stimulerar sälj och service. Han delar med sig av praktiska verktyg och insikter för att hjälpa företag att identifiera och utnyttja sina styrkor, samt att utveckla en djupare förståelse för kundens behov och önskemål. Genom att utmana traditionella föreställningar om försäljning och kundrelationer, inspirerar Hasse sina åhörare att omvandla sina affärsstrategier och uppnå nya nivåer av framgång.

Kostnadsfri förfrågan
Beige shape 2