Jan Bylund

De flesta känner nog igen honom från flera olika TV-program såsom Släng dig i buren, Bingolotto och Söndagsöppet. Jan Bylund är en omtyckt profil när det gäller föreläsningar. Det är genom hans ödmjuka framtoning, kombination av skratt och gråt men också hans sätt att prata om livet och vardagen med ett kul och igenkännande perspektiv som han blivit en eftertraktad föreläsare.

Jan Bylund

Skicka kostnadsfri förfrågan till Jan Bylund

Bakgrund:

Karriären tog fart på 80-talet då han började med standup. På scenen blev han snabbt omtyckt och blev framröstad till “Sveriges bästa ståuppkomiker”. Därefter blev att hålla föreläsningar ett självklart val. I Jan Bylunds föreläsning är hjärtefrågan att finna trygghet i sig själv och öka sin självkänsla.

Föreläser om:

  • Trygghet & självkänsla
  • Ledarskap
  • Relationer
  • Kommunikation

Boka Jan Bylund föreläsning

Jan Bylund är en av Sveriges mest eftertraktade föreläsare med en bred erfarenhet inom områden som kommunikation, ledarskap och förändringsarbete. Med sin karismatiska personlighet och pedagogiska framtoning lyckas han engagera och inspirera en bred publik.

Jan Bylund använder sig av humor och interaktiva moment för att skapa en positiv och lärorik upplevelse för alla deltagare. Genom åren har Jan Bylund samarbetat med många av Sveriges största företag och organisationer, där han har hjälpt till att utveckla ledarskap och kommunikation på alla nivåer. Hans föreläsningar har gett konkreta verktyg och insikter som har bidragit till att öka prestationer och framgång.

Med sin unika erfarenhet och sin förmåga att engagera och inspirera är Jan Bylund en av Sveriges mest efterfrågade föreläsare. Han är en trygg och kompetent talare som har en förmåga att anpassa sig till olika målgrupper och behov. Boka Jan Bylund för föreläsning som kommer att inspirera, underhålla och ge konkreta verktyg för att nå nya höjder i ditt arbete och liv.

Kostnadsfri förfrågan
Beige shape 2