Jenny Åkerman

Med en imponerande 40-årig erfarenhet har Jenny Åkerman dedikerat sitt liv åt att föreläsa, utbilda och underhålla en mångfald av grupper runtom i världen. Genom sina engagerande föreläsningar erbjuder hon en unik och tankeväckande upplevelse, där deltagarna inte bara får underhållning utan även värdefulla insikter i mänskligt beteende och psykologi.

 

Fotograf: Sauman Ng Agerberg

Jenny

Skicka kostnadsfri förfrågan till Jenny Åkerman

Bakgrund:

Jenny Åkermans bok ”Mycket hjärna”, utgiven 2012, är en ovärderlig resurs för att stärka minnet och hjärnan i vardagen. Med 32 övningar täcker den ett brett spektrum av situationer, från mingelfester till affärsmöten. Boken erbjuder enkla och underhållande övningar som utvecklar minnet, kreativiteten och studietekniken, vilket gör den till ett oumbärligt verktyg för personlig utveckling.

Föreläser om:

  • Kommunikation
  • Mångfald/ inkludering
  • Motivation
  • Inspiration
  • Organisation
  • NPF- diagnoser
  • Särbegåvning

Boka Jenny Åkerman föreläsning

Jenny Åkermans föreläsningar är som en resa genom människans innersta, där varje steg är en upptäcktsfärd i vårt psyke och hur vi interagerar med varandra. Med över 40 års erfarenhet som föreläsare och utbildare vet hon precis hur man fångar en publik och håller dem fängslade från början till slut. Genom en unik kombination av kunskap, humor och djup insikt väcker hon tankar och känslor som lämnar en bestående inverkan på åhörarna.

Jenny skräddarsyr varje föreläsning för att passa specifika behov och målgrupper, vilket garanterar en engagerande och relevant upplevelse för alla deltagare. Med sin lyhördhet och kreativitet tar hon sig an olika ämnen och gör dem både intressanta och lättillgängliga. Genom att dela med sig av sin tro på människans inneboende potential och förmåga att växa, inspirerar hon till förändring och personlig utveckling.

Efter en föreläsning med Jenny lämnar åhörarna inte bara med en ökad förståelse för sig själva och andra, utan även med en känsla av hopp och motivation inför framtiden. De är rustade med verktyg och insikter som inte bara stärker deras eget självförtroende, utan också deras förmåga att samarbeta och nå gemensamma mål. Med Jenny som guide blir varje föreläsning en resa mot insikt, inspiration och tillväxt.

Kostnadsfri förfrågan
Beige shape 2