Jenny Jernberg 

Jenny väver samman den mentala träningen och idrottspsykologin med retoriska verktyg och det skapar föreläsningen – ”retorik som hälsa.” Jenny anser att retorik är hälsa, eftersom att kunna ta den platsen man vill och kunna uttrycka sig som man vill påverkar människors mående och vilka utmaningar man tar sig an. Det i sin tur gör att man växer både professionellt och privat.

25 Dsc1771

Skicka kostnadsfri förfrågan till Jenny Jernberg

Bakgrund:

Jenny är i grunden utbildad skådespelare och mimare. Hon har sedan dess vidareutbildat sig inom retorik och mental träning samt inom idrottspsykologi. Hon skrev  i många år krönikor för tidningen Mitt i Göteborg och Mitt i Stockholm samt är en återkommande gäst i  radio P4 Göteborg.

Föreläser om:

  • Retorik
  • Kommunikation
  • Mental träning
  • Teambuilding

Boka Jenny Jernberg föreläsning

Idag arbetar Jenny som föreläsare och utbildare med en stor bredd av företag och organisationer. Hon är en flitigt anlitad föreläsare inom området ”retorik som hälsa” och som motivationsföreläsare.

Jenny är även idag en löpare på elitnivå och i och med det anlitad föreläsare på idrottsorganisationer och för idrottare. Hon använder sin egna träning som exempel för hur man kan arbeta med den mentala biten för att komma över hinder och stärka sig själv. Hur man hanterar motgångar och hur man tar sig vidare mot sina mål.

”Retorik som hälsa” – retorik och kommunikation

”Så påverkar dina föreställningar, vilka resultat du får” – Mental träning

Motivation och målsättning – Teambuilding och mental träning

Referenser: 

”Jag kan varmt rekommendera Jenny till alla som vill förbättra något framförande eller vill utveckla sin kommunikation.” – Nina Modig, Logistikexpert

”Jenny är väldigt professionell och brinner för retorikämnet, hennes tal var både underhållande och inspirerande”-Katarzyna Obuchowska, NCC

”Jenny är lätt att samarbeta och kommunicera med samt är alltid förberedd och har god struktur. Hon skräddarsyr och levererar sina föreläsningar och workshops efter just våra behov. ” – Peter Beckne. Utbildnings chef, IHM Business School.

Kostnadsfri förfrågan
Beige shape 2