Joel Lundqvist

Vinnande ledarskap, skapa effektiva team och att jobba tillsammans. Joel Lundqvist är ishockeyspelaren med tunga idrottsmeriter och ett välkänt namn – Det blev 23 år på elitnivå inom ishockey. 20 säsonger i Frölunda, och där 14 år som lagkapten. Med meriter som 4 SM-guld, 4 CHL-guld, 3 VM-guld och 2 VM-brons med sig i bagaget vet Joel vad han talar om när det kommer till att skapa vinnande team!

Vilka är nyckelfaktorerna när det kommer till vinnande ledarskap? Enligt Joel är det: ärlighet, tydlighet och passion.”

Joel

Skicka kostnadsfri förfrågan till Joel Lundqvist

Bakgrund

Det blev hela 20 Säsonger i Frölunda (14 år som lagkapten),  3 år i Dallas Stars organisation (NHL/AHL), 146 A-landskamper för Tre kronor och varit kapten i flera turneringar, både VM och OS. Med meriter som 4 SM-guld, 4 CHL-guld, 3 VM-guld och 2 VM-brons med sig i bagaget vet Joel vad han talar om när det kommer till att skapa vinnande team!

Föreläser om

  • Team
  • Självledarskap
  • Målfokusering
  • Attityd och inställning

Boka Joel Lundqvist föreläsning

Joel berättar om sin personliga resa, från när drömmar först tändes till han antog kaptensrollen i Frölunda Hockey 2009. Han diskuterar viktiga egenskaper i sitt tillvägagångssätt till ledarskap och de vinnande faktorer för de lag han har varit en del av. Han reflekterar över hur hans ledarstil har utvecklats genom åren och delar med sig av de ledare som har inspirerat honom. Förmågan att guida oss själva och andra i rätt riktning spelar en betydande roll i hur vi gemensamt och individuellt uppnår ett gynnsamt resultat. Vinnande ledarskap är det centrala temat och även titeln på Joel Lundqvists föreläsning, och om någon vet vad han talar om, så är det han: tre VM-guld, fyra SM-guld och fyra CHL-titlar i bagaget.

Lundqvist går även in på organisatorisk utveckling och sina tankar om självledarskap. Föreläsningen avslutas med några tips för att ni ska kunna skapa ett vinnande team på er arbetsplats

Kostnadsfri förfrågan

Beige shape 2