031-733 33 30 info@lfl.se

Johnny Sundin

Johnny Sundin är entreprenören och scenpersonligheten som alltid gått sin egen väg och som brinner för kreativitetens möjligheter.
 

Om Johnny

I bagaget finns en stor och gedigen erfarenhetsbank från många olika områden: moderator, standup-comedy på TV, kåserier i radio, konferencier på branschgalor, manusförfattare, projektledare på event, performance på kundaktiviteter, föreläsare på konferenser, utbildningar i presentationsteknik och workshops inom idéskapande.

Humor är alltid det självklara ledordet när Johnny är inblandad, kanske för att det är världens mest effektiva verktyg för att få människor att fungera i grupp och ta till sig ett budskap.

Johnny tar uppdrag som föreläsare både i sin inspirationsföreläsning Älska det du inte vet – ännu! ® och i presentationsteknik. Han har även ett alter ego – ”Galenkonsulten” – som kan plockas fram när allvaret riskerar att ta överhanden. Hisnande analyser och nya insikter garanteras! .

Johnny har under hösten 2016 lanserat en ny spännande föreläsning! Framtidsplaneten – trendspaningar och nytänk i ett universum av möjligheter! En inspirerande resa in i framtiden presenterad med Johnnys unika berättarstil. Underhållande och tänkvärt på samma gång!

Johnny är även en mycket omtyckt moderator och ett proffs på att skapa minnesvärda, uppskattade och effektiva möten.

 

Bakgrund

  • Entreprenör

Föreläser om

  • Förändring
  • Kreativitet
  • Presentationsteknik
  • Trender
  • Innovation

Vill du boka eller skicka en intresseanmälan?

För att boka Johnny Sundin och/eller få mer information, fyll i intresseanmälan nedan eller ring 031-733 33 30 / 08-796 60 30