Jonas Colting

Han har gjort sig känd som en av de mest eftertraktade hälso- och livsstilsföreläsarna i Sverige idag. Med sina engagerande och kunskapsrika föreläsningar har han lyckats inspirera och motivera tusentals människor runt om i landet. Särskilt eftertraktad är han av företag, organisationer och privatpersoner som vill ha hans kunskap och erfarenhet på plats.

Jonas Colting Profil 300x300

Skicka kostnadsfri förfrågan till Jonas Colting

Bakgrund:

Jonas Colting har erfarenhet som svensk triathlet, författare, föreläsare, entreprenör och hälsoinspiratör. Med flera internationella framgångar som långdistanstriathlon kan han inspirera en bred publik i sina föreläsningar. Han är en flitigt anlitad föreläsare. Boka Jonas Colting för föreläsning idag och starta din utveckling.

Föreläser om:

  • Människors potential
  • Hitta rätt verktyg
  • Hälsa & Livsstil

Boka Jonas Colting föreläsning

Jonas Colting är en mycket känd och uppskattad föreläsare inom hälsa, träning och prestation. Han är en före detta elitidrottare inom triathlon och har sedan dess ägnat sitt liv åt att hjälpa andra människor att förbättra sin hälsa och prestation. Jonas Colting har en gedigen kunskap inom träning, kost och mental träning och är välkänd för sin förmåga att kommunicera komplexa ämnen på ett enkelt och begripligt sätt. Han är också en författare, och har skrivit flera böcker inom ämnen som löpning, triathlon, hälsa och kost.

Det som särskiljer Jonas Colting från många andra föreläsare inom hälsa och träning är hans fokus på helheten. Han tror på att en hälsosam livsstil handlar om mycket mer än bara träning och kost, och betonar vikten av att ha balans i livet. Han tror också på vikten av att hitta sin inre motivation och att ha en positiv inställning.

Han är en engagerad föreläsare som inspirerar sina lyssnare att ta ansvar för sin egen hälsa och prestation. Vill du utveckla dig själv och söker inspiration med nya insikter? Boka Jonas Colting till en föreläsning redan idag.

Kostnadsfri förfrågan
Beige shape 2