Jonas Hammarberg

”Get Digital or Die Trying”

Missa inte författaren, affärscoachen och digitala rådgivaren Jonas Hammarbergs expertis och kunskaper kring högaktuella ämnen: digital transformation, AI, ledarskap och kultur!

Cascais Jonas 5

Skicka kostnadsfri förfrågan till Jonas Hammarberg

Bakgrund:

Jonas Hammarberg är en av landets mest anlitade föreläsare inom kultur, ledarskap och digital transformation. Som certifierad coach arbetar han med en kombination av traditionell organisationsutveckling och digitala verktyg, med människors inre motivation och engagemang i fokus.

Jonas Hammarberg är affärscoach, föreläsare och författare och aktuell med boken Apparnas Planet – människans roll i en digital värld. Jonas skrev även den bästsäljande boken Get Digital or die trying tillsammans med författarkollegan Arash Gilan.

Föreläser om:

AI
Digitalisering
Teknik
Ledarskap
Affärsmannaskap
Affärsutveckling
Entreprenörskap

 

Boka Jonas Hammarberg föreläsning

Jonas tar ett större och intressantare grepp om en värld i förändring. Allt som kan utmanas kommer att utmanas, allt som kan digitaliseras kommer att digitaliseras och med det förändras förutsättningarna radikalt. Du får en tydlig bild av vad som händer nu, varför det händer så snabbt och vad det innebär för människan, organisationen och samhället.

Jonas har en unik förmåga att engagera, entusiasmera och ge experttips för hur du får hela arbetsteamet och organisationen att vilja vara med i den digitala resan som nu är på varje organisations agenda.
Förslag på teman med Jonas Hammarberg:
En värld med nya utmaningar
Den digitala transformationens nio steg
Organisationens Livskraft och Utvecklingskraft
Vad handlar digitaliseringen om?
Hinder på vägen
Den nya tidens ledarskap

 

Kostnadsfri förfrågan
Beige shape 2