Kajsa Bergqvist

Kajsa Bergqvist är en av Sveriges mest framgångsrika idrottare med en imponerande lista över prestationer och framgångar. Under många år var hon en viktig del av världseliten inom höjdhopp, och hon har vunnit mängder av medaljer i stora internationella tävlingar. Kajsa Bergqvists föreläsning är fyllda med motivation och inspiration och ger en inblick i livet som en av Sveriges mest framgångsrika idrottare.

Kajsa Bergqvist Forelasning

Skicka kostnadsfri förfrågan till Kajsa Bergqvist

Bakgrund:

Redan som barn kände sig Kajsa hemma på friidrottsbanan och älskade utmaningen att förbättra sina prestationer och slå personliga rekord. Hon blev snabbt en del av den lokala friidrottsklubben och fick möjlighet att tävla på olika nivåer. Kajsa vann sina första tävlingar och upptäckte att hon hade en talang för sporten och kämpade hårt och beslutsamt för att förbättra sina prestationer. Idag räknas Kajsa Bergqvist som Sveriges främsta och mest framgångsrika idrottare genom tiderna.

Föreläser om:

  • Motivation
  • Värderingar
  • Träning
  • Mål
  • Målsättning
  • Vinnande attityd
  • Fokus

Boka Kajsa Bergqvist föreläsning:

Som föreläsare är Kajsa Bergqvist en stark förebild och inspiration för många. Hennes historia om motivation, målsättning, topprestationer och hennes resa som bisexuell ger en unik och personlig vinkel på idrottskarriär och livet som helhet. Genom sina erfarenheter och sitt berättande kan hon hjälpa andra att nå sina mål och uppleva sin egen framgång. Trots sina många framgångar har Kajsa Bergqvist också haft sina utmaningar, som när hon slet av hälsenan 2004. Många trodde då att hennes karriär var över, men hon kom tillbaka starkare än någonsin och visade världen vad hon var kapabel till. Idag är Kajsa förbundskapten i det svenska friidrottslandslaget. I Kajsa Bergqvists föreläsning ger hon publiken inspirerande insikter som påverkar och ger nya insikter.

Utöver sin idrottskarriär är Kajsa inte bara en stor förebild inom idrotten utan även inom HBTQ-frågor efter att hon själv kom ut som bisexuell. Tillsammans med friidrottskollegan Peter Häggström medverkade hon som programledare i TV-serien Regnbågshjältar. Där pratade de med andra idrottare som också kommit ut som homo- eller bisexulla. I sina föreläsningar pratar hon mycket om detta och Kajsa går att boka som moderator till panelsamtal där frågor diskuteras som rör HBTQ och att komma ut som homo- eller bisexuell.

Kostnadsfri förfrågan
Beige shape 2