Karin Zingmark

I en alltmer uppkopplad värld är ledarskap och kommunikation avgörande för att nå framgång. Karin Zingmark, före detta marknadschef på Microsoft Sverige, författare, föreläsare och rådgivare, tar upp dessa ämnen i sina föreläsningar och hon delar sina erfarenheter om hur man kan kommunicera effektivt i en allt mer digitaliserad värld.

Karin Zingmark Hemsida

Skicka kostnadsfri förfrågan till Karin Zingmark

Bakgrund

Tidigare projektledare på marknadsavdelningen på Canal Digital, senare kommunikationschef på MTG och Viasat. Har även jobbat som marknadschef på Microsoft Sverige. Idag föreläser Karin Zingmark om ledarskap och kommunikation i en uppkopplad värld. Hon har även gett ut en bok – “Maxa Snacket” 2017.

Föreläser om

  • Kommunikation
  • Ledarskap
  • Digitalisering
  • Marknadsföring
  • Sociala Medier
  • Förändringsarbete

Boka Karin Zingmark föreläsning

Karin har genom alla sina år som anställd varit intresserad av de möjligheter som digitaliseringen ger. Redan tidigt insåg hon att internet öppnar upp för globalisering, snabbt tempo och konkurrens från oväntade håll. Dessutom ökar kraven på transparens och öppenhet, vilket gör att gamla arbetssätt inte längre är hållbara. Karin har därför lagt mycket fokus på att förstå och anpassa sig till denna nya verklighet, och har utvecklat en gedigen kunskap om hur man kan dra nytta av digitaliseringen i sitt arbete. I en Karin Zingmark föreläsning kan hon inspirera hela företag, avdelningar eller ledningsgrupper och hon är öppen för att skapa interaktivitet med sitt publik. Karin har dessutom licensierats genom Hyper Island för att kunna facilitera workshops, med målet att omvandla inspiration till konkreta beslut och åtgärder. Hon har även en certifiering i Neuroledarskap från The Neuroleadership Institute.

Kostnadsfri förfrågan
Beige shape 2