Kenth Åkerman

Kenth Åkerman är ledarskapsexpert, föreläsare, rådgivare, författare och mental coach. Senaste linjeerfarenhet är som kommunikationschef i offentlig sektor.

 

 

Bild: Andreas Andersson

Kent Å 2024

Skicka kostnadsfri förfrågan till Kenth Åkerman

Bakgrund:

Kenth är författare till böcker inom coachande ledarskap, service och personligt ledarskap. Hans sjätte bok är Tystnadens pris – din guide för att upptäcka och hantera tystnadskultur på jobbet, som utkom i september 2023. Han skriver också gärna artiklar och krönikor till olika media.

Föreläser om:

  • Lyfta andra och varandra
  • Kommunikation
  • Bemötande
  • Arbetsglädje
  • Värdskap och service i mästarklass
  • NLP Trainer
  • HNLP Coach
  • Ledarskapscoach

Boka Kenth Åkerman föreläsning

Kenth är en inspirerande föredragshållare, utbildare och facilitator för grupper på 500 likväl som 15 personer. Med över 25 års erfarenhet, har han varje år mött tusentals medarbetare och chefer vid kortare inspirationsföredrag, längre utbildningar och konferenser. Från den stora scenen eller i den mindre ledningsgruppen. Han har en stark tro på människan och genom bättre ledarskap kan vi få både gladare medarbetare och lönsammare organisationer. Och ledare som vill vara ledare. Glädje, utveckling och att få andra att växa är viktiga drivkrafter för honom.

Med en bred branschkännedom, från privat, såväl som offentlig sektor, ger han verklighetsnära exempel och praktiska verktyg. Han har en härlig förmåga att ingjuta mod, energi och tilltro hos de grupper och individer han möter. En gedigen erfarenhet av förändringsprocesser ger dig idéer, nya perspektiv och såväl ”best practise” samt inte minst ”new practise”. Certifierad NLP Trainer, HNLP Coach och ledarskapscoach med cirka 150 adepter genom åren.

Hans föredrag och utbildningar har alltid högt tempo blandat med reflektion, är praktiska och väcker till eftertanke. Som processledare använder han en coachande stil som gör det svårt att inte förändra och förändras. Med stort hjärta, energi, tro på människan och hennes förmåga lyfter han deltagarna till nästa nivå. Hans ledstjärnor är: Samverkan – Ärlighet – Respekt – Professionalism – Enkelhet – Kreativitet

 

”Kenth är en vitamininjektion med bestående verkan. Hans långa erfarenhet i kombination med nytänkande har gett oss
värdefull kunskap för att utveckla vår verksamhet.”- Helén Lövinger, Kontaktcenterchef, Halmstad direkt

”Kenth is one great person with a grand aspect to life and a categorically awesome trainer that I’m really happy to be
able to get to know and work with.” – Sevi Suol Albayrak, Volvo Cars, Turkey

”Kan starkt rekommendera samarbete med Kenth om du känner behov att få växa i din roll i arbetslivet, men även
privat. Det gäller bara att våga ta risken!” – Tarja Malvolehto, Coor Servicemanagement

Kostnadsfri förfrågan
Beige shape 2