Kjell A Nordström

Kjell A Nordström är en högt eftertraktad föreläsare och en av Europas mest framträdande forskare inom multinationella företag och den globala marknaden. Han är en svensk ekonom, föreläsare och författare som tidigare har arbetat som forskare och lärare vid Institute of International Business vid Handelshögskolan i Stockholm. Kjell A Nordström har också agerat som rådgivare och konsult till flera multinationella företag.

Kjell A. Nordstrom Emma Svensson Scaled E1645475890125

Skicka kostnadsfri förfrågan till Kjell A Nordström

Bakgrund:

Kjell A Nordström är en ekonomie doktor som har arbetat som forskare vid Institute of International Business vid Handelshögskolan i Stockholm. Han är även en mycket efterfrågad föreläsare och en av Europas mest framträdande talare inom sitt område. Nordström har använt sin akademiska kunskap och erfarenhet som forskare för att skapa en dynamisk och engagerande föreläsning stil, vilket har gjort honom till en populär talare på internationella konferenser och evenemang. Dessutom har han skrivit flera böcker inom ämnen som multinationella företag och ledarskap, som har översatts till flera språk och har haft en stor internationell påverkan.

Föreläser om:

  • Entreprenörskap
  • Digitalisering
  • Ekonomi
  • Framtid

Boka Kjell A Nordström föreläsning:

Kjell A Nordström har rönt framgångar som författare och redan 1999 skrev han tillsammans med Jonas Ridderstråle den framgångsrika boken “Funky Business – Talang får kapitalet att dansa”. Boken uppnådde betydande internationell framgång, har blivit översatt till 39 språk och sålt i över 1 miljon exemplar. Kjell A Nordström har skrivit flera böcker som “Corona Express – en liten bok om världen efter pandemin” (2021), och hans senaste verk, “Momentum: vad krig, klimatkris och virus förändrar” (2022). En Kjell A Nordström föreläsning är känd för kombinationen av sin omfattande akademiska kunskap och sin karismatiska personlighet. På det sättet skapar han dynamiska och engagerande föreläsningar.

Kostnadsfri förfrågan
Beige shape 2