Klas Hallberg

Klas är en mästare på att förena existentiellt djup med vardaglig humor. Upplev hans förmåga att skapa engagemang med publiken genom att boka honom till föreläsning. Han rankas som en av världens bästa talare och är ständigt aktuell med nya ämnen och infallsvinklar. 

Klas Hallberg 201747626 Portratt Kopia E1572534663974

Skicka kostnadsfri förfrågan till Klas Hallberg

Bakgrund:

Genom sitt stora intresse för människor började Klas studera hur hjärnan fungerar och hur vi människor lär oss saker. Tillsammans med hjärnforskare och pedagoger världen över har han berikat sina kunskaper om ämnet. Från sin första Klas Hallberg föreläsning 1996, har han älskat mötet med människor och se hur inspirationen väcks. Idag har han genomfört fler än 2500 föreläsningar i över 1000 organisationer.

Föreläser om:

  • Kundrelationer
  • Vardagligt ledarskap
  • Bemötandes magi
  • Att göra det omöjliga möjligt
  • Peptalk i orostider

Boka Klas Hallberg föreläsning

Klas Hallberg är en av Sveriges mest eftertraktade föreläsare och inspiratörer. Med mer än 20 års erfarenhet av att leda och utveckla företag, har han en unik förmåga att inspirera och engagera sin publik med sina berättelser om ledarskap och entreprenörskap.
Klas är en föreläsare med förmågan att förvandla komplicerade ämnen till roliga och lättsamma. Med sin positiva inställning engagerar han publiken och guidar de till att själva upptäcka och förstå vikten av att ha en stark vision, en tydlig strategi och en kultur som stödjer innovation och förändring.

Uppnå era mål

I hans föreläsningar får ni en inspirerande och tankeväckande upplevelse. Ta del av konkreta tips och råd som kan hjälpa er att ta era affärer till nästa nivå. Perfekt för alla verksamheter, allt från små start-ups till stora multinationella företag.

Om ni är en arbetsplats som söker inspirerande föreläsare som kan ge er rätt verktyg för att uppnå era affärsmål, oavsett om det handlar om att öka er vinst, förbättra er produktivitet eller bygga en stark företagskultur, så är Klas Hallberg det självklara valet. Boka en föreläsning som gör skillnad och som inspirerar, utmanar och motivera er till att ta era affärer till nya höjder.

Kostnadsfri förfrågan
Beige shape 2