Kristian Luuk

Kristian Luuk är en av Sveriges mest hyllade programledare, och hans karriär sträcker sig över flera decennier. Med en imponerande bredd och variation i sitt arbete, har han lett allt från kultprogram som Knesset till det folkkära På spåret. Men det är inte allt – Kristian Luuk är också mannen bakom Sveriges allra första talkshow, Sen kväll med Luuk. I Kristian Luuks föreläsning får ni en underhållande och stund med såväl spännande som humoristiska insikter.

Kristian Luuk Profil Fotograf Kitty Lingmerth 300x300

Skicka kostnadsfri förfrågan till Kristian Luuk

Bakgrund:

Kristian Luuk har haft ett finger med i diverse underhållningsprogram de senaste tre decennierna och är en av Sveriges främsta nöjesprofiler. På sina föreläsningar brukar han sammanfatta sitt liv såhär:
– Det började med att jag gick på Handelshögskolan och skulle bli civilekonom, och det slutade med att jag busringde till Jarl Kulle, sa bajs och la på luren. Vad hände egentligen däremellan frågar man sig.

Föreläser om:

 • Anekdoter
 • Arbetsglädje
 • Bryta vanor
 • Förändring
 • Handlingskraft
 • Humor
 • Improvisation
 • Karriär
 • Kreativitet
 • Livsglädje
 • Media
 • Storytelling

Boka Kristian Luuk föreläsning:

På Kristian Luuks föreläsningar får ni en proffsig talare som alltid har en humoristisk ådra som lyser igenom i det han berättar om. Han pratar mycket om vikten av att hitta sin grej, känna efter vad som verkligen är roligt och blomma ut i sina passioner. Utöver Kristian Luuks föreläsning kan han även bokas som konferencier eller moderator och han har lång yrkeserfarenhet av att såväl moderera samtal som att intervjua människor. Boka Kristian Luuk till er arbetsplats idag!

Inspirerande föreläsningar för arbetsplatser och organisationer

Kristian Luuk är en lämplig föreläsare för en rad olika arbetsplatser och organisationer tack vare hans breda erfarenhet och kompetens inom underhållningsbranschen. För medieföretag och TV-produktionsbolag skulle en Kristian Luuk föreläsning kunna erbjuda unika insikter om TV- och mediabranschen. Han kan dela med sig av sina erfarenheter som programledare och komiker, samt ge värdefulla perspektiv om att navigera i denna bransch.
Även företag och organisationer inom marknadsföring och kommunikation skulle kunna dra nytta av Kristian Luuks insikter om effektiv kommunikation och marknadsföring. Hans humoristiska approach kan bidra till att göra ämnen som marknadsstrategi och varumärkesbyggande mer engagerande. Företag och organisationer som strävar efter att främja kreativitet och innovation kan dra nytta av Kristian Luuks förmåga att uppmuntra till att tänka utanför boxen. Han kan inspirera personalen att släppa loss sin kreativa potential och främja en miljö där nya idéer och innovation uppmuntras. Han erbjuder en avslappnad och underhållande approach till ämnen som ledarskap, teamarbete och att hantera utmaningar på arbetsplatsen. Boka en underhållande och lärorik föreläsning idag!

Kostnadsfri förfrågan
Beige shape 2