Lars-Eric Uneståhl

Mental träning, introducerades av pionjären Lars-Eric Uneståhl för 50 år sedan och har bevisats förbättra livskvaliteten samt främja välbefinnande. Genom att reflektera över dess utveckling och potential som en resurs för livslångt välmående, visar Lars-Eric hur denna metod kan vara en pålitlig följeslagare genom hela livet.

Larserikunesthl Hemsidan2013

Skicka kostnadsfri förfrågan till Lars-Eric Uneståhl

Bakgrund:

Lars-Eric är en mångsidig person med roller som psykolog, forskare och författare. En av hans välkända böcker är ”Huvudrätt: mental träning för alla”.

Föreläser om:

  • Coaching
  • Ledarskap
  • Mental träning
  • NLP
  • Stresshantering

Boka Lars-Eric Uneståhl föreläsning

Lars-Eric Uneståhl utvecklade mental träning under 1960- och 1970-talet i samarbete med svenska landslaget och det olympiska landslaget. Efter OS i Montreal 1976, där han var den enda idrottspsykologen/mentala tränaren i den olympiska byn, blev han inbjuden till många länder och introducerade träningen för de olympiska kommittéerna i 14 länder. Under 1980-talet infördes mental träning i den svenska skolplanen och områden som hälsa, arbete, ledarskap och personlig utveckling blev viktiga tillämpningsområden.

Han startade den första universitetskursen i mental träning i början av 1980-talet och kurser i mental träning blev populära vid flera svenska universitet. Han har också introducerat träningen som gästprofessor i Australien, Kanada, Kina, Indien och Ryssland.

Kostnadsfri förfrågan
Beige shape 2