Lennart R. Svensson

Lennart R Svensson är en erfaren skådespelare med över 30 år i branschen, inklusive en lång tid på Stockholms Stadsteater. Numera frilansar han och delar med sig av sin expertis genom föreläsningar, coaching och utbildning inom kommunikation.

Lennart R Svensson

Skicka kostnadsfri förfrågan till Lennart R Svensson

Bakgrund:

Lennart R Svensson har en imponerande meritlista med roller i filmer som ”Midsommar” och ”Beck – Vita nätter”. Utöver sitt arbete som skådespelare är han även en framstående författare med tre böcker i bagaget. En av hans mest uppskattade verk är ”Arbetsplatslärande: att leda och organisera kompetensutveckling”.

Föreläser om:

  • Kommunikation
  • Coaching
  • Kroppsspråk

Boka Lennart R Svensson föreläsning

Med en imponerande erfarenhet som sammanhållande person vid stora evenemang och galor, är Lennart R Svensson det självklara valet för att göra din dag minnesvärd. Genom att integrera sin expertis i kroppsspråk och kommunikation i uppdraget, lyfter han evenemanget till nya höjder och skapar uppskattade stunder av skratt och glädje.

Med en bakgrund som skådespelare och moderator kombinerar Lennart sina färdigheter för att vara den perfekta värdskapet – en glad underhållare och engagerad debattledare, både lättsam och seriös på samma gång. Oavsett om det är en festlig tillställning eller en viktig konferens, kan du lita på Lennart för att leverera ett fantastiskt jobb varje gång.

Kostnadsfri förfrågan
Beige shape 2