Magdalena Forsberg

Som en av Sveriges mest framgångsrika idrottare har Magdalena Forsberg lärt sig vikten av motivation och drivkraft för att uppnå sina mål och hon är en inspiration för alla som vill uppfylla sina ambitioner och undvika ouppnåeliga drömmar. Genom att boka Magdalena Forsbergs föreläsning kan du motivera hela din arbetsplats att tackla såväl utmaningar och framgångar på rätt sätt.

Magdalena Forsberg

Skicka kostnadsfri förfrågan till Magdalena Forsberg

Bakgrund:

Magdalena Forsberg är skidskyttedrottningen med 87 pallplatser i världscupen, 42 världscupsegrar, totalvinnare av världscupen sex år i rad, sex VM-guld och två OS-bronsmedaljer. Hon har blivit framröstad och vunnit Folkets pris i Jerringpriset fyra gånger, och med sin vinst i det populära TV-programmet Mästarnas Mästare visade hon även där att hon är bäst när det väl gäller. Idag är Magdalena bland annat expertkommentator i TV och har även vidareutbildat sig på Handelshögskolan.

Föreläser om:

  • Drivkrafter i med- och motgång – Magdalena delar med sig av lärdomar från elitidrotten i hur man kan tackla med- och motgångar i livet
  • Mål och dröm, vad är skillnaden? Hur motiverar man sig till att nå sina mål så de inte bara blir ouppnåeliga drömmar?
  • Motivation
  • Se möjligheter med tankens kraft

Boka Magdalena Forsberg föreläsning:

Magdalena Forsberg är en legend inom skidskytte och ett föredöme för alla som vill förändra sina liv och nå stora mål. Hon bytte sport från längdskidåkning till skidskytte och visade världen vad som är möjligt med hårt arbete och beslutsamhet. Under sin karriär som skidskytt vann hon den totala världscupen sex gånger i rad, blev världsmästare sex gånger och visade sig vara den bästa i världen. Trots alla utmaningar och hindren som hon ställdes inför, lyckades Magdalena uppnå sitt mål och vinna två bronsmedaljer i sitt sista OS i Salt Lake City. Magdalenas karriär är ett bevis på att det går att förändra sitt liv och uppnå stora mål om man är tålmodig och envis. I Magdalena Forsbergs föreläsning pratar hon om just detta – motivation, självförtroende och drivkraft som kan få oss människor att nå längre än vad vi tror är möjligt. Med utgångspunkt i sin egna karriär som elitidrottare bjuder hon publiken på tips ur sin mentala verktygslåda som inspirerar i både arbetslivet och vardagen.

Med- och motgångar avhandlas och framför allt vikten av att sätta upp mål. Hitta den rätta drivkraften på arbetsplatsen och förstå hur ni ska överkomma hinder och motiveras av framgångar. Boka en Magdalena Forsberg föreläsning idag!

Kostnadsfri förfrågan
Beige shape 2