Marie-Louise Zeisig

Med över 30 års erfarenhet som professionell talare och sångerska erbjuder Marie-Louise Zeisig interaktiva föreläsningar och övningar som tar dig från retorikens byggstenar till övertygandets psykologi. Med en gedigen bakgrund inom sång, retorik och psykologi är Marie-Louise Zeisig en av landets mest eftertraktade utbildare inom kommunikation och personlig utveckling.

Marie Louise

Skicka kostnadsfri förfrågan till Marie-Louise Zeisig

Bakgrund:

”Kliv fram, ta plats och tala!” var en mångårig process som krävde att hon samlade in sinalivslånga erfarenheter från arbetslivet.

Föreläser om:

  • Rösten
  • Kroppsspråket
  • Scenträning
  • Personlig utveckling
  • Kommunikation

Boka Marie-Louise Zeisig föreläsning

Upptäck kraften i din röst och ditt kroppsspråk med Marie-Louise Zeisig! Genom noggrant utformade föreläsningar och övningar tar hon dig med på en resa genom retorikens byggstenar till övertygandets psykologi. Med över 30 års erfarenhet som professionell talare och sångerska erbjuder hon insiktsfulla och interaktiva sessioner som ger dig användbar kunskap direkt applicerbar i praktiken. Oavsett om det är ett företagsevent, en kick-off eller en utbildningsdag, lovar Marie-Louise Zeisig att hennes föredrag kommer att ge åhörarna energi, nya insikter och ett ökat engagemang.

Med en gedigen bakgrund inom sång, retorik, psykologi och dramatik, och med en pedagogisk approach som når både executive top-management och bredare publikgrupper, är Marie-Louise Zeisig en av landets mest eftertraktade utbildare inom kommunikation och personlig utveckling. Med regelbundna medverkan i radio och tidningar som kroppsspråksexpert och en pedagogisk förmåga som utmanar deltagarnas invanda mönster, tar Marie-Louise Zeisig ditt framträdande till nya höjder.

Kostnadsfri förfrågan
Beige shape 2