Marija Aurell

”Livet du vet? För vems skull var det nu igen?!”

-En föreläsning om att lyssna på magkänslan, att lämna men ändå inte bli fri och om konsten att börja leva för sin egen skull.

Idag jobbar Marija som livsentreprenör, föreläsare, Pulscoach och fotograf i företaget ”Marija Aurell”.

20211030 135758 01 01

Skicka kostnadsfri förfrågan till Marija Aurell

Bakgrund:

Sedan 2022 har Marija föreläst runt om i Sverige för kvinnojourer, brottsofferjourer, HR-personal, gymnasieungdomar, politiker, tjänstemän, fontänhus, RFSU, Suizide Zero, MiniMaria, BRIS, Försäkringskassan, Elevhälsan, Ungdomshälsan, Unga i riskzonen, Anhörigcenter, Fältarna och offentliga tillställningar som Ångestgalan och Storumandagarna.

Föreläser om:

  • Psykisk och fysisk hälsa
  • Självledarskap
  • Kommunikation
  • Människors rättigheter
  • Allas lika värde
  • Rätten till ett liv utan våld

Boka Marija Aurell föreläsning

I Marijas digitala kanaler visar hon hur hon lever sin vardag och hur hon bygger upp sitt nya liv med hjälp av foton, filmer, tankar och känslor. Genom sättet att kombinera livet som egen företagare med sin livsstil får hon dagligen bekräftat från sina följare. Att hon ger mod, hopp och inspiration till många fler att också leva för sin egen skull.

Marija skräddarsyr samtliga föreläsningsuppdrag utifrån kunden/målgruppen/deltagarnas önskemål och behov!

Recensioner:

”Fin föreläsning! Marija behärskar konsten att prata om ett svårt ämne med harmoni och känsla i rösten. Hon lotsar publiken genom sitt liv med stadig blick. Det är en konst att inte förmedla hat och förakt utan istället förmedla hur vissa människor kan påverka ett liv. Marija klarar det med galans! Säger bara power; fortsätt så!”

-Verksamhetschef, Skyddat boende Umeå

”Vi är enormt glada och tacksamma att du ville komma och dela din historia med oss. Det är såna här möten som blir förändring framåt. Nu finns det 100 nya personer som kan se signaler bland sina vänner eller kollegor… Signaler att något inte står rätt till. Verktyg att kanske kunna stötta nästa medmänniska som vi träffar på vägen. Tack!”

-Bearded Villains

”Vi pratar ofta om hur svårt det är att lämna en destruktiv relation. Men vi talar sällan om att det ibland blir värre efter relationens slut. Hur sms:en kommer mitt i natten. Hur den före detta partnern fortfarande har en kontroll. Det är som en skräckfilm som aldrig tar slut. Om du letar föreläsare: Boka Marija Aurell! Jag kommer bära med mig hennes ord länge. Dom går in på djupet.”

-Kommunalråd, Linköpings Kommun

Kostnadsfri förfrågan
Beige shape 2