Marika Carlsson

Med Marikas personliga erfarenheter av rasism och homofobi får ni tillgång till nya synsätt och unika perspektiv. Utforska med henne hur man på arbetsplatsen kan förbättra förmågan att hantera olika situationer och mångfald. Dessutom, hur man beter sig utanför arbetsplatsen i det trygga hemmet, där viktiga beslut tas och värderingar formas.

Marika Carlsson 2016 Marinblå Kappa Fotograf Peter Knutson (1)

Skicka kostnadsfri förfrågan till Marika Carlsson

Bakgrund:

Marika har varit en ständig närvaro i svensk humor under åren, med framträdanden i flera populära program som ”Bäst i Test” på SVT och som programledare för QX-Galan och Melodifestivalen 2019. Hon har även varit värd för radioprogrammet ”Marika i P4” och deltog i Sommar i P1. År 2018 turnerade hon med den omtyckta Diggiloo-showen och släppte samma år sin prisbelönta självbiografi, ”Såna som du ska inte va här”, som vann ”Årets bok” på QX-galan 2019.

Föreläser om:

Diskriminering
Integration
Bemötande
Attityder och värderingar
Inkludering
Självkänsla
Våga stå upp för den man är

Boka Marika Carlsson

Utforska utanförskap och modet att stå upp för sin egen identitet i denna underhållande föreläsning. Med sin unika blandning av humor och djupa insikter tar Marika upp tunga ämnen som rasism och utanförskap, och får samtidigt publiken att både skratta och tänka nytt.

Marikas livshistoria är en inspirerande resa av förändring och personlig tillväxt. Hon utmanar oss att reflektera över våra egna val och att våga säga ”ja” till förändringar, att lämna tryggheten för att upptäcka nya möjligheter.

Vi alla bär på vårt förflutna, men hur medvetna är vi egentligen om vår egen utveckling och vilka vi vill bli? Marikas föreläsning är en kraftfull och gripande resa genom hennes egen historia och erbjuder också verktyg för hur vi kan forma och förändra våra egna livsberättelser.

Med en humoristisk, allvarlig och framförallt inspirerande ton, visar Marika på möjligheterna att skriva om och förändra våra egna liv – en föreläsning som berör och lämnar ingen oberörd.

Kostnadsfri förfrågan
Beige shape 2