Mark Levengood

Mark Levengood är en mångsidig mediepersonlighet med en imponerande karriär bakom sig. Han har vunnit flera priser för sitt arbete som programledare, författare och skribent, och är även en engagerad ambassadör för UNICEF. Utöver detta är Mark Levengoods föreläsning oerhört omtyckt och han är efterfrågad både som föreläsare och moderator.

Mark Levengood Profil Fotograf Stellan Herner 300x300

Skicka kostnadsfri förfrågan till Mark Levengood

Bakgrund:

Mark Levengood har en utbildning inom radioproduktion från Dramatiska Institutet i Stockholm och han har sedan 1990-talet arbetat som programledare och underhållare på både Sveriges Radio och SVT. Mellan 1995 och 1999 var han även biträdande programchef på SVT.

Föreläser om:

  • Kommunikation
  • Mål
  • Motivation
  • Mångfald
  • Fördomar
  • Personlig utveckling

Boka Mark Levengood föreläsning

Mark Levengood är en välkänd och omtyckt medieprofil som har en bred bakgrund inom olika medier. Han har bland annat programlett prestigefyllda TV-produktioner som Melodifestivalen, Guldbaggegalan och Vi i Femman. Dessutom är han en flitig krönikör i P1 och har sommarpratat ett antal gånger. Mark har också skrivit ett par böcker, inklusive Gud som haver barnen kär, har du någon ull och Gamla tanter lägger inte ägg, tillsammans med författaren Unni Lindell. Dessa böcker har sålts i över en miljon exemplar.

Livsglädje är något som genomsyrar Mark Levengoods föreläsningar och personlighet. Han betonar vikten av att vara öppen för förändringar och förnyelse i livet. Han menar att det är viktigt att våga anta utmaningar och sätta upp mål för framtiden, men samtidigt inte vara rädd för att ändra på dem om det behövs. Mark är en inspirerande föreläsare och person som har många års erfarenhet inom media och som har gjort avtryck inom olika områden av branschen.

Föreläsningar som inspirerar

Livsglädje är något som genomsyrar Mark Levengoods föreläsningar och personlighet. Han betonar vikten av att vara öppen för förändringar och förnyelse i livet. Han menar att det är viktigt att våga anta utmaningar och sätta upp mål för framtiden, men samtidigt inte vara rädd för att ändra på dem om det behövs. Mark är en inspirerande föreläsare och person som har många års erfarenhet inom media och som har gjort avtryck inom olika områden av branschen. Med sina mångsidiga och karismatiska föreläsningar kan han erbjuda en bred variation av ämnen för många organisationer och företag. Hans förmåga att engagera och inspirera är enastående och sträcker sig över olika sektorer. Oavsett vilken typ av företag eller organisation ni tillhör, kan en Mark Levengood föreläsning anpassas för att passa era behov och mål. Med sitt unika sätt att engagera och inspirera publiken, kan han vara ett värdefullt tillägg till ditt kommande evenemang eller seminarium.

Kostnadsfri förfrågan
Beige shape 2