Mats Petersson

Mats Petersson har en bakgrund inom näringslära och fysiologi med specialisering inom klinisk nutrition och näringsmedicin. Utöver detta har han även fördjupat sig i kognitiv beteendeterapi (KBT) och utforskat de psykologiska sambanden mellan kroppen och sinnet.

Mats

Skicka kostnadsfri förfrågan till Mats Petersson

Bakgrund:

Mats Petersson är en erfaren näringsfysiolog, författare och inspirerande föreläsare. Med över två decennier i branschen har han dedikerat sitt arbete åt att främja hälsa, välbefinnande och prestationsförbättring. Hans föreläsningar är både lättsamma och forskningsbaserade, präglade av en humoristisk ton som engagerar och underhåller publiken.

Föreläser om:

Kost, träning och hälsa
Mentalträning
Näringslära

Boka Mats Petersson

I dagens samhälle strävar människor efter att prestera på alla områden i livet – i arbetet, i relationer med partner, barn, släkt och vänner. Trots detta upplever många en känsla av otillräcklighet, där de ständigt känner att de inte räcker till. Det är vanligt att alltid ha dåligt samvete för att man inte känner att man gör tillräckligt. Mats föreläsningar handlar om att förstå vad din kropp behöver för att prestera på den nivå där du vill vara.

I en värld där konkurrensen är knivskarp kan vi inte längre nöja oss med medarbetare som endast levererar hälften av sin potential. Hur får vi dem att hitta den inre drivkraften att överträffa sig själva? Och än viktigare, hur finner vi motivationen inom oss själva för att göra de rätta sakerna?

Mats har under de senaste två decennierna arbetat fram en formel som gör det möjligt för företag och organisationer att nå en världsklassnivå av effektivitet. Hans expertis sträcker sig över olika områden, från att lägga upp strategier för framgångsrika idrottslag såsom Tre Kronor och Skidlandslaget till att coacha elitserielag mot seger.

Kostnadsfri förfrågan
Beige shape 2