Mia Skäringer

I Mias fantastiska föreläsning kastar hon ljus över den spännande frågan: Hur kan vi utnyttja vår personlighet till fullo på arbetsplatsen? Utforska med henne hur vi bryter vanemässiga mönster och krossar begränsande roller både i vardagen och i arbetslivet. Låt dig svävas iväg av tankarna hon delar och låt hennes insikter guida dig mot en mer berikad och dynamisk tillvaro!

Miaskäringer

Skicka kostnadsfri förfrågan till Mia Skäringer

Bakgrund:

Mia Skäringer är inte bara en omtyckt föreläsare, komiker och skådespelare, hon förvandlar också varje kundträff och evenemang till en oförglömlig och sprakande upplevelse. Mia är även ett välkänt ansikte från TV-serier som Solsidan, Ack Värmland och Mia & Klara.

Föreläser om:

Monolog/ show
Superduperkvinnan – att vara kvinna idag
Hur använder jag min personlighet?

Boka Mia Skäringer

Mia Skäringer är en mångsidig talare och underhållare med en förmåga att förvandla varje tillställning till en minnesvärd och livlig upplevelse. Utöver att vara en omtyckt föreläsare, komiker och skådespelare, har hon en förmåga att inte bara underhålla, utan också att berika sina åhörare med djupa insikter. Genom hennes engagerande presentationer kan hon kasta ljus över en rad olika ämnen, inklusive personlig utveckling, humor och effektiv användning av personligheten både i arbetslivet och i vardagen.

Genom att dela med sig av sina egna erfarenheter och reflektioner, inspirerar Mia sina lyssnare att tänka nytt, utmana sina vanor och sträva efter både personlig och professionell framgång. Med en unik blandning av humor och inlevelse väcker hon tankar och skapar en atmosfär av positivitet och möjligheter.

Mia Skäringer är inte bara en underhållare, hon är en inspirationskälla som hjälper andra att upptäcka sin fulla potential och nå nya höjder i livet.

Kostnadsfri förfrågan
Beige shape 2