Niklas Myhr

 

Bli en världsmästare på Sociala medier!

Niklas Myhr, känd som The Social Media Professor, är en internationell keynote och TEDx talare till vardags verksam vid Chapman University i Kalifornien.

160705 Visby, Almedalsveckan

Skicka kostnadsfri förfrågan till Niklas Myhr

Bakgrund:

Niklas är författare av den kommande boken The Social Customer Journey och hans expertis har fått uppmärksamhet i publikationer såsom BBC, The Washington Post, USA Today, CBS News, Huffington Post, SVT, TV4 samt av hans egen hemstads Piteå-Tidningen. Niklas är också Googles förstarankade ”social media professor”.

Föreläser om:

Lyckas med sociala medier
Digital marknadsföring
Digital framgång
Content marketing
Trendspaning inom sociala medier och digital marknadsföring
Digitalt kroppsspråk
Paketering i sociala medier

Boka Niklas Myhr föreläsning

Globala Trender inom sociala medier och digitala strategier!

 

Niklas Myhr delar med sig av sina sociala medier bästa tips på hur man utvecklar dagens affärsmodeller och kommunikationsstrategier.

Hur blir man viral och hur stärker man sitt varumärke?

Hur får du din trafik att öka rekordsnabbt?

Hur kan ni som organisation använda sociala och digitala medier och smarta strategier för att nå era mål när det gäller ledarskap, resultat, affärsutveckling, med mera? Det finns en enorm potential som bara väntar på att förlösas i ditt team.

Det är omöjligt att inte smittas av Niklas inspirerande entusiasm, kunnighet och positiva energi när han på ett initierat sätt beskriver dagens och morgondagens möjligheter i en ny digital värld.

 

Kostnadsfri förfrågan
Beige shape 2