Ola Schenström

Ola Schenström, en framstående läkare och expert inom mindfulness, inte bara delar sin kunskap om hur man använder hjärnan optimalt, utan också avslöjar hemligheterna bakom att låsa upp dess fulla potential!

 

Foto: David Polberger

Ola Sch

Skicka kostnadsfri förfrågan till Ola Schenström

Bakgrund:

Ola Schenström, en läkare med över 35 års erfarenhet och specialist inom allmänmedicin, har inte bara varit verksamhetschef på en vårdcentral i Luleå i över 20 år, utan har också varit en aktiv del av den nobelprisbelönade läkarorganisationen IPPNW i 15 år, där han även tjänstgjort som ordförande i det verkställande utskottet.

Föreläser om:

  • Mindfulness
  • Struktur
  • Hjärnforskning

Boka Ola Schenström föreläsning

Ola Schenström är en av de främsta experterna på mindfulness i Sverige. Med en imponerande bakgrund inom ämnet föreläser och utbildar han människor över hela landet. Hans expertis har fått honom att bli en efterfrågad röst i medierna och han intervjuas regelbundet i TV, radio och tidningar. För närvarande arbetar han intensivt med två nya böcker och utvecklar flera internetbaserade träningsprogram inom mindfulness.

Den moderna hjärnforskningen har kastat nytt ljus över mindfulnessträningens positiva effekter. Det har visat sig att sådana övningar inte bara påverkar hjärnans funktion utan även dess struktur på ett gynnsamt sätt. Dessa resultat pekar mot en fascinerande slutsats: att kunna utnyttja hjärnans resurser på ett optimalt sätt.

Kostnadsfri förfrågan
Beige shape 2