Pasi Salonen

Pasi Salonen, en tidigare elitidrottsman, leder dig mot att lyssna på ditt hjärtas röst och därigenom låsa upp din egen kreativa potential. I hans föreläsningar delar han med sig av verktyg för att hjälpa dig hitta din inre kärna och det liv du strävar efter.

Pasi 1

Skicka kostnadsfri förfrågan till Pasi Salonen

Bakgrund:

Pasi har varit en professionell föreläsare sedan 2011 och är flitigt eftertraktad av både stora företag och mindre föreningar. Med sin bakgrund som landslagsidrottare och erfarenhet av ledarskap och entreprenörskap delar han konkreta exempel på vad som verkligen gör skillnad och varför det är så viktigt att ta till sig dessa insikter.

Föreläser om:

  • Hälsa
  • Inre styrka
  • Utveckling
  • Inspiration

Boka Pasi Salonen föreläsning

Med en outsinlig tro på mänsklighetens potential lockar Pasi Salonen människor att omfamna sina inre styrkor och våga sträva efter att bli sitt bästa jag. Han förkroppsligar övertygelsen om att alla besitter en outnyttjad kraft som kan frigöras med rätt inställning och motivation. För Pasi är det inte bara viktigt att nå intellektet utan också att tala direkt till hjärtat – för när inspirationen väl är väckt, finns ingen gräns för vad som kan uppnås.

Pasi Salonen bär med sig en imponerande bakgrund som elitidrottare, med landslagsmeriter inom tre olika sporter. Utöver detta har han också skaffat sig erfarenhet som resebyråchef, ägare av två framgångsrika friskvårdsanläggningar och grundare av ett av Sveriges mest framstående träningscoachföretag. Genom sina skrivna verk och krönikor, bland annat i Runner’s World, har han delat med sig av sin kunskap och erfarenhet för att inspirera andra att överträffa sina egna förväntningar och sträva mot sina drömmar.

Men vad händer när du känner att du gett allt och ändå känner att det finns mer att ge? Hur hittar du tillbaka till det inre drivet som en gång fick dig att drömma och uppnå dina mål? Hos oss har du möjlighet att ta del av Pasi Salonens hemligheter och få den inspiration och de verktyg som behövs för att fortsätta din egen resa mot framgång och personlig utveckling.

Kostnadsfri förfrågan
Beige shape 2