Per Holknekt

Per Holknekts föreläsning är en stor inspiration och han har levt ett liv med både motgångar och framgångar. Per har startat 39 olika bolag, varav ett noterades på börsen och värderades till en miljard kronor. Men han har också kämpat med missbruk och förlorat både jobb och familj. Denna breda erfarenhet gör hans föreläsningar unika och äkta.

Per Holknekt 5917

Skicka kostnadsfri förfrågan till Per Holknekt

Bakgrund

På 1980-talet bodde Per i Kalifornien och rönte stora framgångar i internationella skateboardtävlingar. Han var också en av grundarna till en av världens främsta skateboardtidsskrifter, Transworld Skateboarding 1983. Efter USA flyttade han hem till Sverige, utbildade sig till marknadsekonom och startade egna klädföretag, Svea och Odd Molly, som snabbt gjorde succé. Idag jobbar han som varumärkesstrateg till olika företag.

Föreläser om:

  • Entreprenörskap
  • Digitalisering
  • Human hållbarhet
  • Ledarskap
  • Medarbetarskap
  • Jaget & laget
  • Kreativitet
  • Varumärke & branding
  • Ekonomi

Boka Per Holknekt föreläsning

Per Holknekt har levt ett spännande liv och har en säregen karriär som har sträckt sig från allt till skateboardproffs till grundare av flertalet stora klädmärken. Han kan stoltsera med att ha startat både Odd Molly och Svea, två omåttligt populära märken som blev kända även internationellt. Efter en tid med missbruksproblem genomgick Holknekt en djup livskris år 2000, förlorade allt, blev hemlös och sålde Situation Stockholm för att försörja sig. Han sökte behandling för sitt missbruk och började leva nyktert. Per Holknekts föreläsning får alltid högsta betyg och han är en omtyckt föreläsare i Sverige. Han delar känslosamma och värdefulla berättelser från sin livsresa som inspirerar och sätter spår hos åhörare. Per fokuserar på människans hållbarhet och utveckling, både personligt och monetärt, och pratar om hur man kan skapa en framgångsrik organisation genom att se och ge människor verkliga chanser. Han anpassar alltid sin föreläsning till kundens behov och pratar på både svenska och engelska.

Främja kreativitet och mod

Företag inom företagsledning, entreprenörskap och teamutveckling kan dra nytta av Per Holknekts insiktsfulla föreläsningar. Dessutom kan företag som strävar efter att främja innovation, mod och kreativitet bland sina medarbetare hitta värdefull inspiration i en Per Holknekt föreläsning. Oavsett bransch eller verksamhetsområde kan Per Holknekt hjälpa ditt företag att uppmuntra tillväxt och framgång genom att dela med sig av sina erfarenheter och lärdomar.

Kostnadsfri förfrågan
Beige shape 2