Per Schlingmann

Per Schlingmann är en välkänd person i både politiska kretsar och inom näringslivet. Han har omfattande erfarenhet inom båda områdena och har arbetat som författare, föreläsare och rådgivare under många år.

Per Schlingmann 768x689

Skicka kostnadsfri förfrågan till Per Schlingmann

Bakgrund:

Per Schlingmann är en erfaren och kunnig person med en imponerande karriär inom både politik och näringsliv. Han har hjälpt många företag och organisationer att utveckla sin kommunikation och strategi, och har delat med sig av sin kunskap och erfarenhet genom sina böcker och föreläsningar.

Föreläser om:

  • Förändring
  • Kommunikation
  • Digitalisering
  • Framtid

Boka Per Schlingmann föreläsning:

Per Schlingmanns yrkesbana är mångfacetterad och inkluderar en tidigare karriär som statssekreterare, chefsstrateg och partisekreterare i Moderaterna, där han spelade en viktig roll i partiets förnyelseprocess. Idag driver Per Schlingmann kommunikationsbyrån Per Schlingmann AB, där han hjälper företag och organisationer med strategisk kommunikation och varumärkesbyggande. Han är också en flitigt anlitad föreläsare och har talat om ledarskap, kommunikation och förändring för en mängd olika grupper och organisationer.

Utöver sitt arbete som rådgivare och föreläsare, är Per Schlingmann också engagerad i flera styrelser. Han sitter bland annat i styrelsen för Apotea, en av Sveriges största onlineapotek, där han arbetar med att utveckla företagets strategier och mål. Schlingmann har också skrivit nio böcker, både själv och tillsammans med andra författare, om ämnen som ledarskap, kommunikation och samhällsutveckling. Boka en Per Schlingmann föreläsning till er arbetsplats idag.

Kostnadsfri förfrågan
Beige shape 2