Skicka kostnadsfri förfrågan till Peter Åberg

Bakgrund:

Få har varit med om de toppar och dalar som Peter har upplevt. Peter föreläser om hur man finner sin och sitt lags inre kraft när livet förändras. Han kopplar sina mer än 20 års erfarenhet av global förändringsledning till sin egen livshistoria – från mobbning och utanförskap i ungdomen till att lära om att tala och gå efter en svår olycka och därefter slutföra New York City Marathon gåendes med sina stödstavar.

Peter huvudtes är att vi finner kraft från både våra toppar och dalar i livet. Han visar på att ökad insikt om individens och gruppens livsresor så kan vi skapa ett starkare team. Peter har varit inbjuden av Arsenal FCs damlag i London för en workshop tillsammans med laget inom detta ämne. Peter besteg, trots sina förvärvade skador från olyckan, världens högsta fristående berg Mount Kilmanajaro i augusti-22. Allt är möjligt.

Peter engagerar publiken med sina historier med en hel del humor och varierande retoriska framträdande humor i kombination med sina praktiska verktyg som han delar med sig till publiken. Han har både erfarenhet att tala på engelska inför en publik med tusentals åskådare samt hålla en workshop med den mindre arbetsgruppen.

Peter skänker alltid en kostnadsfri digital föreläsning till ett välgörande ändamål som hans kund väljer upp till 6 månader efter ett genomfört uppdrag.

Föreläser om:

Ledarskap
Kommunikation
Samarbete
Teambuildning
Förändringsarbete
Självledarskap
Motivation

Boka Peter Åberg föreläsning

Peter Åberg arbetar till vardags som Managing Director inom Nederman gruppen och vid sidan om sitt ordinarie arbete har han gjort över 200 föreläsningar och workshops i 17 länder. Peter har kundreferenser från bland annat Svenska Fotbollsförbundet, Svenska Ambassader till stora företagsevent och ledningsgrupper runt om i världen. Han har föreläst för över 17 000 barn och har gjort många uppdrag tillsammans med Barncancerfonden.

Kostnadsfri förfrågan
Beige shape 2