Petra Johansson

Petra hjälper företag med inspirerande föreläsningar, workshops och heldagsevenemang. Petra bokar man när man som arbetsgivare vill ge sin personal en större förståelse om sig själv och hur man agerar och relaterar i olika situationer. Petra vill öppna upp för spännande diskussioner där människor upplever trygghet att dela med sig av sig själv, gruppen blir starkare och tryggare och lär sig att använda varandras styrkor/potential och komplettera varandra bättre.

Petra Johansson

Skicka kostnadsfri förfrågan till Petra Johansson

Bakgrund:

Petra drivs av nyfikenhet och en känsla av att livet har något mer att erbjuda om vi vågar släppa in det. I sitt arbete som sex- och relationscoach möter jag människor i olika skeden i livet och med olika utmaningar. Det som driver Petra är att förflytta människor från rädsla till kraft.

Föreläser om:

Självledarskap
Personlig utveckling
Mål och målsättningar
Hälsa & Friskvård
Livsglädje
Stresshantering

 

Boka Petra Johansson föreläsning

Petra har 2 stycken spännande föreläsningskoncept som utvecklar medarbetarnas inre förmågor och tar fram det bästa i var och en. Trygga team med individer som vågar stå i kraft och vara den man är, skapar kraftfulla resultat.
(föreläsningarna anpassas utifrån kundens önskemål och behov) 

RÅ & REDO

Är du redo att bli en magnet för allt du önskar? Skapa en kraftfull process för att äga din tid och energi så att du kan upptäcka livet på andra sidan av dina begränsningar. Ett liv på dina egna villkor.

 

I NÖD OCH (MER) LUST

Förståelse för vår livsenergi och om dansen mellan din inre man och kvinna. Lär dig om hur du kan navigera mellan dessa och uppnå en stark kraftfull polaritet. Få högre förståelse för hur du agerar i pressade situationer och bryta dina negativa relationsmönster så du kan skapa mer kraft än brist i ditt liv. Vem är den viktigaste personen i ditt liv?

 

Kostnadsfri förfrågan
Beige shape 2