Petra Malm

Upptäck Petra Malms fascinerande resa från hemlig elitsoldat till elittränare och föreläsare!

Petra Malm är en exceptionell individ som utmanade gränserna och blev Sveriges första kvinnliga elitsoldat genom att klara testerna till det prestigefyllda specialförbandet SOG. Under tio år levde Petra ett hemligt liv inom Försvarsmaktens elitstyrka, under strikt sekretess och under enorm fysisk och psykisk press. Trots motgångar och hinder, vad var det som motiverade henne att fortsätta? Nu har hon lämnat sin hemlighet bakom sig och delar med sig av sina erfarenheter från Försvarsmaktens mest hemliga förband genom sina engagerande föreläsningar.

Petra Malm

Skicka kostnadsfri förfrågan till Petra Malm

Bakgrund:

Elitsoldat
Föreläsare
Elitcoach

Föreläser om:

Grupputveckling
Ledarutveckling
Samarbete

 

Boka Petra Malm föreläsning

Med sin omfattande erfarenhet från verkliga operationer, både nationellt och internationellt, ger Petra en unik inblick i hur det är att leva ett liv i hemlighet. Hon utforskar också hur man förbereder sig för den krävande tjänsten och att ensam ge sig av till högriskområden.

Petra Malm har alltid varit en banbrytare som vågat gå mot strömmen. Hon sökte sig till officersutbildningen för jägarförbanden och specialförbanden och blev därmed en inspirationskälla för andra att våga gå sin egen väg. Som elitsoldat var Petra tvungen att vara i toppfysisk form och alltid redo att utföra sitt uppdrag. Men det visade sig att den mentala styrkan var den viktigaste faktorn för överlevnad.

Som ensam kvinna mötte Petra många utmaningar från sin omgivning och behövde kontinuerligt motivera sig själv under de svåraste förhållandena. Som förhörsledare utvecklade hon expertis inom personligheter, beteenden, gruppdynamik och ledarskap. Denna kunskap var ovärderlig i hennes tidigare yrke och nu delar hon med sig av hur man bemöter olika personligheter för att nå sina mål.

 

Under hösten 2018 medverkade Petra också i den populära tv-serien ”SAS Who Dares Wins” som utspelades i Chile och Anderna. I rollen som mullvad bland rekryterna fick Petra återigen användning av sina kunskaper inom mänsklig inhämtning. Serien sändes i Storbritannien från och med januari 2019.

 

Våren 2021 fick Petra stor uppmärksamhet och fantastiska recensioner för sin medverkan som programledare/instruktör i ”Elitstyrkans hemligheter”, som sändes på TV

Kostnadsfri förfrågan
Beige shape 2