SaraClaes Schmidt

Möt SaraClaes Schmidt, en person som ständigt utmanar normer och fördomar. Med en underhållande och inspirerande föreläsning ifrågasätter SaraClaes de programmeringar och normer som styr våra liv. Finns det verkligen något som är ”onaturligt”?

Saraclaes

Skicka kostnadsfri förfrågan till SaraClaes Schmidt

Bakgrund:

SaraClaes vanligaste föreläsning heter ”Från Man till Människa” och den har hittills gjorts över 2 000 gånger. Den handlar om ett annorlunda sätt att vara. Utöver den vanligaste föreläsning har SaraClaes skapat fler framgångsrika föreläsningar som ”Den Ofrivillige Entreprenören”, ”Vart är Vi på Väg” och ”Olik, Lik och Unik”.

Föreläser om:

  • Entreprenörskap
  • Värderingar
  • Mångfald
  • Mänskliga rättigheter
  • Bemötande

Boka SaraClaes Schmidt föreläsning

SaraClaes Schmidt, en dynamisk entreprenör och tidigare marknadschef, fick sitt genombrott när han offentligt delade sin personliga resa som Sara Lund år 2003. SaraClaes, som alltid föreläser under namnet Sara Lund, utmanar våra förväntningar och synsätt på ett modigt och tankeväckande sätt. Men SaraClaes föreläsningar handlar inte bara om transidentitet – de utforskar djupet av våra tankar och fördomar kring människor som bryter normen.

SaraClaes belv utmärkt med ”Stora Talarpriset” 2011 och författare till boken ”Från Man till Människa” (som även är titeln på SaraClaes egen föreläsning), strävar han att inspirera till förändring med hjälp av humor och klokhet.

Målet är att ersätta fördomar och föråldrade tankemönster med öppenhet och ett nytt sätt att se världen. När vi konfronteras med det oväntade är vår instinkt att kategorisera det som ”onaturligt” eller ”märkligt” – men vad betyder det egentligen? Och vad avslöjar det om oss själva? Hur kan något som är en del av naturen vara annat än naturligt?

Kostnadsfri förfrågan
Beige shape 2