Stefan Sauk

Hur blir jag mer trovärdig? Vad kan underminera min trovärdighet och hur hanterar jag nervositet inför en publik? Varför blir vi nervösa när vi talar inför en stor grupp? Svaren på dessa frågor kan Stefan besvara.

 

Foto: Andreas Bardell

Stefan Sauk

Skicka kostnadsfri förfrågan till Stefan Sauk

Bakgrund:

Stefan är inte bara en skicklig skådespelare med framträdanden i filmer som ”Lilla Jönssonligan”, ”The Stig Helmer story” och ”Den röda vargen” – han är också en strålande föreläsare som förenar humor med insiktsfull kunskap på ett oemotståndligt sätt.

Föreläser om:

  • Kroppspråk
  • Kommunikation
  • Presentationsteknik

Boka Stefan Sauk föreläsning

Kommunikation är en av våra mest kraftfulla verktyg för att navigera genom livet. Det påverkar allt från företagsprojekt till personliga relationer. När kommunikationen brister, misslyckas vi oftast. Men varför blir vi nervösa när vi talar inför en grupp? Det kan spåras till vårt evolutionära arv, när våra förfäder vandrade på savannen och varje möte kunde vara livshotande.

Även om vi alla känner nervositet inför att tala inför andra, går det att hantera. Det handlar om att lära sig styra sina nerver och ta kontroll över situationen. När vi behärskar detta steg kan vi gå vidare till nästa: hur blir vi övertygande och fångar intresset hos andra?

”Tala Eller Dö”-föreläsningen erbjuder en unik blandning av humor och insikter som gör att publiken skrattar samtidigt som de får nya perspektiv på sig själva och sin kommunikationsförmåga. Oavsett om det är i ett kortare eller längre format, är det en upplevelse som berikar och inspirerar.

Kostnadsfri förfrågan
Beige shape 2